P3 EVENTS

Wilt u voor uw bedrijf, organisatie of privé op een mooie en inspirerende locatie een evenement georganiseerd hebben, dan is P3 uw aangewezen gastheer. P3 beschikt over diverse zalen die zowel afzonderlijk alsook in combinatie met elkaar gebruikt kunnen worden. De sfeervolle zalenaccommodatie biedt ongekende mogelijkheden voor feesten, presentaties, borrels en vergaderingen.

Klik hier voor de P3 EVENTS Brochure-Prijslijst of bel Gerard Krabben voor een rondleiding of meer informatie, 0299-411230.

Neem een kijkje in P3 door middel van een bezoekje aan de virtuele tour door het gebouw:

De drie zalen zijn multifunctioneel, en volledig naar uw wens in te richten, van zakelijk functioneel tot trendy bedrijfsfeest. In het overzicht aan de rechterkant van deze pagina kunt u lezen hoeveel gasten wij per zaal kunnen ontvangen. Tevens kunt u de brochure met daarin de prijsinformatie downloaden.

De zalen zijn uitermate geschikt voor vergaderingen, presentaties, seminars, beurzen, workshops, bedrijfsfeesten en jubilea, liveoptredens, etc.. Alle zalen bieden een uitgebreid pakket aan mogelijkheden met betrekking tot audiovisuele faciliteiten.

Bij P3 Events staat een team van gemotiveerde mensen voor u klaar om op professionele en gastvrije wijze uw wensen te realiseren. Wij voelen ons verantwoordelijk voor u en uw gasten. Kwaliteit en service staan hoog in ons vaandel, daarom wordt een bezoek aan P3 voor u en uw gasten een unieke en bijzondere belevenis.

Parkeren en openbaar vervoer

Rond P3 is er voldoende parkeergelegenheid en de centrale ligging en de uitstekende bereikbaarheid van P3 zorgen ervoor dat P3 een uitstekende locatie is voor uw evenement. We zouden het dan ook erg leuk vinden om u en uw gasten te mogen ontvangen op onze mooie locatie.

Bekijk hier de sfeerimpressie: