zo 6 mei - 2018 zondag 6 mei 2018

Alex Ploeg & Thijs van de Meeberg

Twee cabaretfestivalwinnaars op één middag
Theater De Verbeelding

Klinkt als: Cabaret

Utimatum

Soms moet je jezelf een Ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is maar stagneert. Een coming of age story, après la lettre. 

Alex is lid van Comedytrain en won de Publieksprijs van Cameretten (2016). Onlangs werd hij in de Volkskrant uitgeroepen tot Comedy Talent van 2018. Dit voorjaar is Alex te zien in een nieuw seizoen van het satirische sketchprogramma Klikbeet (NTR).

“Veel van zijn verhalen zijn hilarisch. Sommige herken je direct en andere verhalen getuigen juist van een prettig gestoord brein. Naast een goede comedian is Alex ook een uitstekend gitarist.” 

Jury Cameretten

www.alexploeg.nl

Er mag gedanst worden

Thijs van de Meeberg zoekt in zijn show naar de juiste uitweg uit ogenschijnlijk simpele dilemma’s. Maar wat is de juiste uitweg?

In 2015 won Van de Meeberg op overtuigende wijze de jury- en publieksprijs op het VARA Leids Cabaret Festival. De jury roemde niet alleen zijn improviserend vermogen maar ook zijn moraal. Er mag gedanst worden is dan ook een scherpe conference bol van verhalen.
Regie: Anemoon Langenhoff en Pieter Bouwman.

N.B. Kaarten voor Theater De Verbeelding zijn NIET TE BESTELLEN BIJ PRIMERA maar wel met de knop ‘bestel tickets’ rechtsboven op deze pagina of via www.theaterdeverbeelding.nl 

Ook vier weken vóór de gewenste voorstelling op de telefonische reserveerlijn 0299 411234

Naar de agenda