zo 6 mei - 2018 zondag 6 mei 2018

Alex Ploeg & Thijs van de Meeberg

Twee cabaretfestivalwinnaars op één middag
Theater De Verbeelding

Klinkt als: Cabaret

Debuut

Alex Ploeg snapt de dingen heus wel. Hij is gewoon wie hij is: een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, maar dat liever toch even komt doen.

In 2016 stond Ploeg in het voorprogramma van Ronald Goedemondt en won hij de Publieksprijs van Cameretten: “Veel van zijn verhalen zijn hilarisch. Andere verhalen getuigen juist van een prettig gestoord brein. Naast een goede comedian is Alex ook een uitstekend gitarist.”

www.alexploeg.nl

Er mag gedanst worden

Thijs van de Meeberg zoekt in zijn show naar de juiste uitweg uit ogenschijnlijk simpele dilemma’s. Maar wat is de juiste uitweg?

In 2015 won Van de Meeberg op overtuigende wijze de jury- en publieksprijs op het VARA Leids Cabaret Festival. De jury roemde niet alleen zijn improviserend vermogen maar ook zijn moraal. Er mag gedanst worden is dan ook een scherpe conference bol van verhalen.
Regie: Anemoon Langenhoff en Pieter Bouwman.

N.B. Kaarten voor Theater De Verbeelding zijn NIET TE BESTELLEN BIJ PRIMERA maar wel met de knop ‘bestel tickets’ rechtsboven op deze pagina of via www.theaterdeverbeelding.nl 

Ook vier weken vóór de gewenste voorstelling op de telefonische reserveerlijn 0299 411234

Naar de agenda