za 21 apr - 2018 zaterdag 21 april 2018

Alex Roeka

En toen ineens
Theater De Verbeelding

Klinkt als: Muziektheater

Van verstild tot uitbundig, van rauw tot gevoelig

In juli 1992 schreef Alex Roeka zijn eerste Nederlandstalige liedjes en sprong er meteen mee het podium op. Nu, 25 jaar later, kan hij terugzien op een rijke carrière met honderden voorstellingen, diverse prijzen en een stoet aan juichende recensies. In zijn programma’s maakte hij maar hoogstzelden gebruik van oude nummers. Daarom wordt het nu tijd de parels uit zijn omvangrijke oeuvre in een jubileumvoorstelling terug in het licht te halen. De fans zullen blij zijn liedjes als Neem dit kleine hart van mij, Vuur en ijs, Kermis in Ravenstein, Lege ochtendkroeg en vele andere weer in het theater te kunnen horen. En mensen die Alex Roeka niet kennen, kunnen de schade inhalen en zullen aangenaam verrast worden door de persoonlijke kracht van zijn repertoire.

En toen ineens laat in een wervelend programma de hele Alex Roeka zien, van verstild tot uitbundig, van rauw tot gevoelig, van absurd en duister tot glashelder en herkenbaar.

N.B. Kaarten voor Theater De Verbeelding zijn NIET TE BESTELLEN BIJ PRIMERA maar wel met de knop ‘bestel tickets’ rechtsboven op deze pagina of via www.theaterdeverbeelding.nl  Ook vier weken vóór de gewenste voorstelling op de telefonische reserveerlijn 0299 411234

Naar de agenda