vr 8 nov - 2019 vrijdag 8 november 2019

Another Journey + The Dutch Bon Jovi Experience

Pop- & Cultuurpodium P3

Klinkt als: Bon Jovi

Journey, de gekroonde koningen van de westcoast AOR rock, de eerste hardrockband die een jaar lang de eerste plaats bezette in de Amerikaanse Billboard Top 100 om vervolgens plaats te moeten maken voor Michael Jackson’s “Thriller”. Journey, de Beatles van de hardrock met een supertalent aan muzikanten en songwriters. Songs met arrangementen die zich kenmerken door ijzersterke melodielijnen, muzikale virtuositeit en veelzijdigheid.

Klassiekers, veelvuldig voorzien van meerstemmige vocalen en voldoende ruimte voor de individuele uitspattingen van de bandleden. Journey, met de onmiskenbare stem van zanger Steve Perry, de hemelse gitaarpartijen van Neil Schon, de onuitputtelijke keyboardklanken gestuwd door een op blues geschoolde ritmesectie. De band speelde in 1979 voor het laatst in Nederland met Steve Perry on vocals en Steve Smith on Drums. Another Journey zal de line-up van 1977 t/m 1996 weer doen herleven.

The Dutch Bon Jovi Xperience is een initiatief van Remy Hansen. Hij heeft in zijn jaren lange muziek carrière meermaals Bon Jovi gezongen en gespeeld. In Maart 2018 is hij begonnen met een band om zich heen te zoeken om dit live goed en Authentiek neer te kunnen zetten. Met Dave Bordeaux op Bass en Vocalen , Ruud Groenendijk op Gitaar en zang , Jorrit van der Weide op keys en Zang ,Thomas Germier op drums en Remy Hansen als Lead zang is dat gelukt. De band zet Bon Jovi kwalitatief goed neer met veel overtuiging naar de fans!

21.00 The Dutch Bon Jovi Experience
22.30  Another Journey

 

Naar de agenda