za 30 nov - 2019 zaterdag 30 november 2019

Back to Blondie + Duran Duran tribute

& DJ Berry van Diepen
Pop- & Cultuurpodium P3

Voor altijd liefde voor Blondie dat is wat de muzikanten van Back To Blondie verbindt. Deze Nederlandse Tribute brengt een ode aan de nog steeds optredende band Blondie in de sound & style van de jaren ’70 en begin ’80. De energie en beleving spatten er vanaf en maken elke show tot een feest van herkenning. Hits als Denis, Hanging on the telephone, One way or another, Heart of glass, Rapture, Call me, The tide is high Atomic en Maria komen voorbij. Niet voor niets werden ze in 2017 verkozen tot beste tribute van Nederland in de landelijke ‘Battle of the Tributebands’.

Met een optreden van Back to Blondie ga je terug in de tijd. Daar waar het allemaal begon, de club CBGB, New York city! Met hun authentieke sound, verrassende muzikale uitstapjes en arrangementen creëeren de muzikanten een ultieme reis door het Blondie tijdperk. Een avond met deze band is meer dan de moeite waard.

Strange Behaviour, een hechte groep muzikanten met één gezamenlijke passie, Duran Duran. Het werd tijd voor een ode aan deze mythische band. Anders dan vele bands uit de 80’s stond Duran Duran bekend om hun goeie live-reputatie. De legendarische videoclips van Rio, Save a Prayer en The Reflex staan in ieders geheugen gegrift. Met een mix van muzikaliteit, sexualiteit en mode scoorden ze hit na hit. Velen van ons die in de jaren 80 tot bloei kwamen waren verliefd op minimaal één van de bandleden en misschien stiekem nu nog steeds. Het Duran Duran-DNA zit in ons bloed en stroomt tijdens onze optredens richting publiek. Op 30 november spelen wij alle hits van de grootste band uit de jaren 80 in P3, en daar hebben wij nu al zin in! Tot dan!

20.30 uur doors
21.15-22.15  Strange Behaviour: Duran Duran tribute
22.45-00.00 Back to Blondie tribute
00.00-1.00 dj Berry van Diepen

Naar de agenda