vr 16 feb - 2018 vrijdag 16 februari 2018

Benefietconcert Music For Amref

Pop- & Cultuurpodium P3

Klinkt als: Benefiet, concert, Music For Amref

Wij zijn Jiska Blank, Roan Bosman, Justin Dekker en Marina Amin. Wij hebben van school (het DaVinci College) de opdracht gekregen om een werkstuk, gericht op ons vakkenpakket te maken.

Toen wij afgelopen jaar in contact kwamen met Amref Flying Doctors, raakte het ons dat de Afrikaanse jonge vrouwen niet dezelfde kansen krijgen die wij hebben in Nederland. Scholing en medische zorg is vanzelfsprekend geworden, in onze Westerse, echter niet in de Afrikaanse, samenleving. Wij willen met de opbrengst van onze actie iets van deze vanzelfsprekendheid delen met zoveel mogelijk jonge vrouwen in Afrika. Misschien bieden wij deze vrouwen en hun kinderen, door Amref Flying Doctors te steunen, een glimp van een betere toekomst. Dit beweegt ons om een benefietconcert ten bate van Amref Flying Doctors te organiseren. Dit concert, Music For Amref, zal plaatsvinden op 16 februari 2018 van 20:00- tot 01:00 uur in P3, poppodium, te Purmerend.

Wij gaan er een geweldige avond van maken! Komt u ook?

Tijdens het benefietconcert wordt er vooral 70/80/90’s muziek gespeeld. De avond begint met Nick van Leeven, een vroegere leerling van het Da Vinci College die een geweldige stem heeft. Daarna komen the Grey Hounds, waar een leraar van het Da Vinci College in speelt, het is een leuke band van 4 personen die goede 70/80/90’s muziek spelen. Hierna komt Next Chapter, een band van 6 personen die zin heeft om er een leuke avond van te maken. Daarna sluit Partyshift de avond af met een spetterend einde! Tussen de bands door draait er een dj duo genaamd Crush Op Je Zus. Zij draaien pop muziek van nu.

Tijdens dit benefietconcert vindt er ook een loterij plaats, met prachtige prijzen! Ook komt er iemand van Amref Flying Doctors iets vertellen over het doel.

De opbrengst van het benefietconcert wordt via Amref Flying Doctors, onder andere, besteedt aan een betere gezondheidszorg voor de jonge Afrikaanse vrouwen. Als u een kaartje koopt, steunt u dit goede doel en maakt u voor veel gezinnen in Afrika een verschil. Gepaard met dit kaartje ontvangt u, bij de ingang van P3 op 16 februari, een lootje voor de loterij. De prijzen voor deze loterij zijn bekend gemaakt op onze social media accounts, facebook en instagram en op onze website! Volg ons daar om op de hoogte te blijven!

Instagram account: Musicforamref
Facebook-pagina: Music For Amref
Website: www.musicforamref.nl

Hier kunt u meer informatie vinden over het doel en onze activiteiten. U kunt ons ook volgen op Snapchat, musicforamref. Hier plaatsen we regelmatig filmpjes of foto’s over ons project. Tevens kunt u nog op amref.nl meer informatie vinden over de hulpverlening in Afrika.

 

 

Naar de agenda