vr 28 feb - 2020 vrijdag 28 februari 2020

Benefietconcert Simavi Hike for Health

Even voorstellen. Wij zijn Sacha en Ruben, verliefd, verloofd en hebben samen 3 dochters. Wij hebben 14 schoonwater punten en vier toiletten in onze huizen. Vanzelfsprekend!! Toch? Nee! HELP ONS HELPEN.

Sinds mei 2019 hebben we ons gecommitteerd aan Simavi Hike for Health. Simavi is een internationale ontwikkelingsorganisatie die er voor wil zorgen dat kwetsbare mensen in arme en minder welvarende landen op basis van goede en volledige informatie zelf kunnen kiezen voor een gezond leven. Nepal kent de hoogste moedersterfte van Azië. Van de 1.000 geboren kindjes sterven er in Nepal maar liefst 21, terwijl in Nederland maar 0,003% sterft. Gelukkig is de oplossing eenvoudig en met uw hulp goed te integreren. Daarom organiseren wij dit benefiet concert.

Met muzikanten uit Purmerend en omgeving en Amsterdam​, A Few Dutch and a Welshman, Jamie’s acoustics, Stikkend Lampie, Rockin chairs, Omar la Reine, Renate Houtman Paul Lenders en Seb de Jong, Vince Charming, Gilbert Themen en DJ Murk maken we er een feestje van.

​Rond 23.00 volgt er een veiling onder leiding van veilingmeester Rutger van Houttum.

Als tegenprestatie gaan wij vanaf 11 maart 2020 50 km hiken in het Annapurna gebergte in de Himalaya. HELP ONS HELPEN!

Bestel nu een kaartje en maak het verschil met ons en anderen. Vol=vol.

Kaartverkoop en donaties gaan voor 100% naar het goede doel. Onze reis bekostigen we zelf.

Voor een directe donatie kunt u terecht op:

https://kominactie.simavi.nl/acties/434

Meer over de artiesten:


DJ Murk

Old school liefhebber! Draait oude hitjes gemixt met hitjes van nu. Vleugje R&B, real hiphop en als kers op de taart een vette disco plaat! Is al menig club in de lage landen afgegaan! Denk aan Paradiso, Melkweg, Luxor Live, Club Up, Club NYX!

 

 

 

A Few Dutch and a Welshman,Is meer dan een standaard coverband, vijf vrienden die van muziek maken en een biertje houden. Live zijn ze op hun best! Een rete-strakke band die plezier uitstraalt en zichzelf niet te serieus neemt. Vrolijk gitaargeweld in de vorm van nummers van o.a. The doors, Creedence Clearwater Revival, the Kinks, the Black Crowes. Geen kopieën maar eigen, groovende versies van bekende en minder                                                                                  bekende  nummers uit  voornamelijk de jaren ‘60 en ‘70 van de vorige eeuw.
Uitgevoerd door ervaren instrumentalisten en een gepassioneerde frontman…

 


Jamie’s acoustics
,

Is een gepassioneerde nieuwe formatie die akoestische covers van alle tijden in een soft rock jasje steken. Jamie Chapman is de leadzangeres die de band heeft samengebracht. Met gitarist Timo Kruissel en bassist Nick Annijas was vanaf de eerste ontmoeting samen zo een muzikale klik dat er vanuit deze motivatie intensief werd gerepeteerd uit liefde voor de akoestische hits. In de toekomst hoopt de band met de hulp van een drummer het repertoire uit te breiden tot zelfgeschreven rocksongs.

 

 

 

“Stikkend Lampie” (vertaald “Kapot Lampje!”),

Is een rock ’n roll feest-cultformatie uit Volendam. Vijf heren die het publiek muzikaal verwennen met een mengelmoes van nostalgische Rock & Roll, popklassiekers, Hollandse knallers en eendagsvliegen. Als het maar swingt en mee te blèren is dan past het in het repertoire van “Stikkend Lampie!”. De band is geroemd en berucht om hun optredens en menig bezoeker zal beamen dat je erbij geweest had moeten zijn. Kortom, ben je in voor een portie scheurende gitaren, knallende drums, vette bas, gepaste of geen kleding… zorg dan dat je erbij bent op 28 februari in P3 Purmerend!

 

 

 

Rockin chairs.

The Rocking Chairs zijn een oldskool dance crew, bestaande uit 5 mannen van een gemiddelde leeftijd van 49. Zij bieden momenteel 2 show’s aan die zij hebben laten zien bij Holland’s Got Talent 2016. Gordon vond het finale waardig en gaf hun een Golden buzzer die hun direct een plek garandeerde in de halve finale. Geniet mee en laat je verrassen door de geweldige act!

 

 

 

Omar la Reine,

Zit al 20 jaar in het vak. Hij is begonnen op zijn 17de met zingen. Hij trad op bij hotels samen met zijn vader en deden dinner shows, happy hours, feestjes. Omar is overgestapt naar een grote band en ze traden op in Curacao, Aruba, Bonaire, Nederland. Verder in Nederland zingt Omar bij cafés, evenementen, dinner shows, bruiloften. Kom naar de zanger die Spaanse nummers, soul en ook wat Nederlandstalige nummers zingt voor een gezellig feest.

 

 

 

Renate Houtman, Paul Lenders en Seb de Jong

Renate en Paul hebben elkaar 4 jaar geleden in de liefde gevonden. Renate heeft o.a. de backings gedaan van verschillende artiesten Jim Bakkum, Gerard Joling, Birgit Lewis, Willeke Alberti en Franklin Brown heeft ze ondersteund. Paul heeft 20 jaar lang in bands gespeelt o.a.in Forza en No Tuxedo, tourend door heel Nederland.

Door hun jarenlange ervaring en optredens met live bands, hebben ze een breed repertoire dat uiteenloopt van jazz tot hardrock en alles wat er tussenin zit. Samen met hun dorpsgenoot Seb, die met veel verve Nederlandstalige liedjes zong sinds                                                                                      jongeman, is nu onder hun hoede met zangles en gitaarles. Seb vertolkt nummers van                                                                              o.a. Johnny Cash, Poalo Nutini en John Denver.

 

Vince Charming en Gilbert Themen

Dans, rap en veel entertainment gecombineerd met een familie sauceje.

 

Naar de agenda