za 23 sep - 2017 zaterdag 23 september 2017

Crimson Alley & Friends

Crimson Alley / Red Hot Chilli Neppers / Play Yard
Pop- & Cultuurpodium P3

Crimson Alley is een rockformatie uit Purmerend. Bij het oprichten van de band werden een aantal doelen gesteld. Een clip, een album, een optreden en een release party. Er is een clip, er is een album en de nummers zijn live getest. De enige activiteit die nog van de lijst moet worden weggestreept is een release party. En die komt er in P3 met de muzikale vrienden van Crimson Alley. Crimson Alley & Friends zullen zorgen voor een stevige rockshow in P3. Tot snel!

De Red Hot Chili Neppers brengen een ode aan hun helden van de Red Hot Chili Peppers. Van de grote hits tot minder bekende Peppers pareltjes, het repertoire van de Neppers heeft voor ieder wat wils.

Energiek, ruig en catchy zijn elementen die Playyard allemaal bezit. Geïnspireerd door rockbands uit de jaren ’90 en het begin van het nieuwe millennium creëert Playyard zijn eigen sound. Een mix van alternative rock en nu-metal is dan ook de kern van de band die live bekend staat om zijn energieke shows en de interactie met het publiek.

Naar de agenda