zo 15 sep - 2019 zondag 15 september 2019

Cultuurparade Purmerend

Gratis entree
Pop- & Cultuurpodium P3

Klinkt als: Optredens, foodtrucks, voor ieder wat wils

Het programma is bekend! Zet hem alvast in je agenda, 👉zondag 15 september open huis op 8 locaties in Purmerend. 

Voorproefjes voor het nieuwe seizoen, optredens van lokale verenigingen en culturele activiteiten in Theater de Purmaryn, Pop- & cultuurpodium P3, Theater de Verbeelding, Cultuurhuis Wherelant, NKT Theaterschool, Bibliotheek Waterland, Purmerends Museum, het Filmhuis en rond het Waagplein.

Benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren, volg de laatste updates via het Facebook event 😄

16.30-17.30      Afsluiting met Huisband P3
Op de Cultuurparade in P3 mag de Huisband van het Muziekcafé P3 niet ontbreken.  Zoals gebruikelijk tijdens de maandelijkse Muziekcafé avonden verzorgt de huisband een deel van het programma. Zangers, zangeressen, en muzikanten kunnen op deze avond  samen met de huisband op één van de podia in P3 een tweetal nummers ten gehore brengen. Maandelijks zijn er nieuwe deelnemers. Zo hebben zich voor deze Cultuurparade ook weer een groot aantal deelnemers aangemeld en krijgen we een zeer gemengd programma. Muziek uit alle decennia van de pophistorie passeren op deze middag de revue met nummers als : Havanna, Tennessee Whiskey, Saturday Night, No Mercy,Uptown Funk enz. Dit alles onder de begeleiding van de Huisband.

Kom naar deze afsluiter en dans met ons mee richting 27 september, de opening van ons nieuwe Muziekcafé seizoen. Naast alle muzikale optredens staan er ook twee foodtrucks bij het buitenpodium. Dus kom gezellig een hapje eten bij Skranze en de Rolling Pizza Hut.
   

Naar de agenda