vr 24 jan - 2020 vrijdag 24 januari 2020

Degenerate + Distillator + Hallowed Fire

Pop- & Cultuurpodium P3

Klinkt als: Metal

 

PS Hallowed Fire zal deze avond hun nieuwe EP releasen!

Degenerate vindt zijn oorsprong in Purmerend en produceert strakke metal die bij liefhebbers van Children of Bodom, Testament en het oude Sepultura in de smaakt valt. In het voorjaar van 2016 bracht Degenerate zijn eerste demo uit en dit schijfje werd door pers uit binnen- en buitenland met het nodige trompetgeschal ontvangen. ‘De demo bevat puike, melodieuze, groovy thrash metal. Het gitaarwerk klinkt moddervet en steekt vakkundig in elkaar’’, aldus Aardschok-oudegediende Gerrit Mesker. In November 2019 brengen de mannen nieuw materiaal uit. Met het mes tussen de tanden beklimt Degenerate de Nederlandse poppodia, de mannen staan garant voor een dikke moshpit en maken er ieder optreden een feestje van! 

Hallowed Fire is een vijfkoppige heavy/thrash metalband uit heerhugowaard. Ze bestaan sinds eind 2016 en hebben ondertussen al in 2018 een ep uitgebracht ‘Decade of Darkness’. De tweede ep wordt verwacht in 2020! Ze hebben ook regelmatig het voorprogramma mogen verzorgen van o.a. Exhorder, Angelus Aptrida, Evil Invaders, Distillator en Vexation.

Hallowed Fire was ook winnaar van de Battle for Baroeg Open Air 2019 en mocht daardoor het festival aftrappen met hun snelle riffs, harde grooves en oorverdovende uithalen van leadzanger Rob. Dus haal je battlevest maar weer tevoorschijn en we zien je in de pit!

DISTILLATOR doet zijn naam eer aan door de meest essentiële elementen uit thrash metal te distilleren en daar klinknagelnieuwe prijsnummers van te smeden. Deze vaksnuiters blijven dus bij de kern: snel, strak, fel en hard. Na drie Europese tours wordt de band volop gevraagd door heftige festivals, bijvoorbeeld 70.000 Tons Of Metal en meerdere supports voor bands als Anthrax, Gojira en Testament. Volkomen terecht, want Distillator brengt een spervuur van ouderwetse zware metalen!

Naar de agenda