za 15 dec - 2018 zaterdag 15 december 2018

Distillator + Degenerate en PPTA

Pop- & Cultuurpodium P3

Distillator
Opgericht in 2013, maar met het geluid uit 1986. DISTILLATOR is een thrash metal trio afkomstig uit Twente. Vanaf de release van hun ijzersterke debuutalbum “Revolutionary Cells” in 2015, is DISTILLATOR uitgegroeid tot één van de belangrijkste nieuwkomers in de Nederlandse metalscene. De band onderscheidt zichzelf door middel van hun energieke live performance, snelle gitaarlicks, hoge gilletjes en old-school looks. Met het optreden op de caribische 70.000 Tons of Metal Cruise, twee Europese tours met Vektor en Metal Church en supports shows voor metal titanen Gojira, Anthrax (2x) en Testament, heeft DISTILLATOR zichzelf in de kijker gespeeld bij fans over de hele wereld. Het tweede concept album heeft meer diversiteit, melodie en karakter dan zijn voorganger en bevat daarnaast elementen die een stap verder gaan dan enkel het thrash metal genre. Met “Summoning the Malicious” is DISTILLATOR klaar om de wereld te veroveren.

Degenerate
Degenerate zal de bezoekers verwelkomen met een ongezouten dosis groovy thrash metal. De band vindt eveneens zijn oorsprong in Purmerend en produceert strakke metal die bij liefhebbers van Children of Bodom, Testament en het oude Sepultura in de smaakt valt.

PPTA
Het Purmerendse PPTA trapt de avond af met een set vol gitaar geweld. Met een rechtse directe zullen de mannen je trakteren op een set “in your face” thrash metal.

Speelschema:
21:00/21:40 ppta
22:00/22:40 degenerate
23:00/00:00 Distillator

Naar de agenda