za 2 nov - 2019 zaterdag 2 november 2019

Eleven20one

aLive & Kicking
Pop- & Cultuurpodium P3

Waar is het feestje? Eleven20one maakt zich op voor de volgende editie in P3 – aLive&Kicking! In 2016 stonden zij voor het laatst in deze prachtige pop tempel. Meerdere succesvolle edities gingen hier aan vooraf, het voelt dan ook voor de band als thuiskomen. De afgelopen jaren zijn voorbij gevlogen met optredens in binnen- en buitenland. Festivals, feesten en partijen zijn onvergetelijk gemaakt door de muzikale omlijsting van deze 9 leden tellende coverband inclusief blazerssectie. Purmerend kent de band natuurlijk van hoogtepunten zoals Bevrijdingspop op de Koemarkt, het Foodie Fest en Reuring. In 2019 zullen ze weer als vanouds gaan knallen in P3 met een show vol gloednieuw repertoire en met enkele bijzondere gasten.

Met de editie aLive&Kicking! viert Eleven20one graag met iedereen het leven met als soundtrack de grootste hits van toen en nu.

Het fundament van de band wordt gevormd door drummer Ricardo en bassist Roger. De leadgitaar is in uiterst bekwame handen van Guus en David is onze ongekroonde koning van het 8-octaafs klavier. Chris op alt-sax, Sören op trombone en Sanne op tenor-sax vormen samen ons onafscheidelijke blaastrio ‘de Golden Horns’. Edelmetaal op zang vervolmaakt de band met Flora als zangeres en Eric als zanger / gitarist.

Naar de agenda