za 22 apr - 2017 zaterdag 22 april 2017

EXPLORER/Prometheus ontketend

Urland
Theater De Verbeelding

Klinkt als: Totaaltheater

EXPLORER / Prometheus ontketend

EXPLORER/Prometheus ontketend is het tweede deel van de Internet Trilogie, een voorstellingsreeks over de opkomst, expansie en de grenzeloze belofte van het internet.

Generatie Before the Computer (CREW) ontmoet generatie After the Computer (Urland) en delen gezamenlijk het podium. Ze vragen zich af wat er van het utopisch ideeëngoed van begin jaren negentig is geworden. de tijd dat het world wide web explodeerde. De droom is werkelijk­heid geworden. Een nieuwe (paralelle) wereld is niet alleen mogelijk, ze is er.

CREW en Urland willen deze belofte re-enacten. Urland herbeziet in deel twee zijn puberteit en de groeipijn van het internet. CREW herbeziet de utopische jaren. De virtuele realiteit is vaak een afspiegeling van de werkelijkheid zoals theater een verwijzing is naar het leven. Hoever kunnen we het lichaam laten transformeren en/of laten verdwijnen? Het is absoluut de wens van CREW/Urland om Urlands eigen fysieke afwezigheid centraal te stellen.

www.urland.nl

N.B. KAARTEN VOOR DE VERBEELDING ZIJN NIET TE BESTELLEN BIJ DE PRIMERA SHOPS, MAAR UITSLUITEND VIA DE SITE WWW.THEATERDEVERBEELDING.NL (KLIK DE BLAUWE KNOP HIERNAAST) , DE RESERVEERLIJN  0299 411234 OF AAN DE KASSA DRIE KWARTIER VOOR DE VOORSTELLING

Naar de agenda