vr 15 sep - 2017 vrijdag 15 september 2017

FRIS

GLOW IN THE DARK EDITION
Pop- & Cultuurpodium P3

Klinkt als: Dance, Scholieren, Feest, 12 t/m 16, Frisdrank, Summer

When the lights go out, the GLOW turns on. Wie is er klaar voor een brand new FRIS-seizoen met als eerste thema: FRIS – GLOW IN THE DARK EDITION. Op vrijdag 15 september zijn we terug in de P3 in Purmerend. De kaartverkoop is begonnen dus get your tickets now.

Tijden: 19:30 – 00:30

WIJ ZIJN FRIS
Dé enige avond uit voor tieners tussen de 12 en 16 jaar in de vetste clubs door heel Nederland. FRIS laat tieners kennis maken met het uitgaansleven. In de populairste discotheken door heel Nederland zorgen de vetste dj’s, artiesten en acts van dit moment voor een te gekke avond. Maar wel op een verantwoorde manier: geen alcohol, geen drugs; gewoon FRIS.

• Instagram (@wijzijnfrisnl)
• Snapchat (@wijzijnfris)
• Facebook (https://www.facebook.com/wijzijnfris)

Hoe kan je je op FRIS legitimeren?
Een paspoort of identiteitskaart van jezelf is natuurlijk het beste. Het kan natuurlijk altijd dat jij bij je ouders in het paspoort staat. Wij begrijpen dan dat je dat paspoort niet mee kan nemen. Een kopie hiervan is in dat geval ook voldoende. Is je paspoort of identiteitskaart gestolen of ben je ‘m kwijt? Dan is een schoolpas ook akkoord. Op jouw schoolpas moet dan wel een pasfoto, je volledige naam en geboortedatum staan. Andere pasjes, zoals je CJP, OV of sportpas, zijn niet voldoende!

Naar de agenda