vr 13 dec - 2019 vrijdag 13 december 2019

FRIS – Hollywood

Klinkt als: Urban

Fris komt terug met een vette 🎥Hollywood editie 🌟

FRIS Hollywood heeft natuurlijk weer een top line-up met sterren als Dopebwoy, BASSA, D-almar, D-borro en DJVM. Deze editie wil je toch niet missen?

Who is ready for a Hollywood party? Fris is het feest voor iedereen van 12 t/m 16 jaar. Maar wel op een verantwoorde manier: Geen alcohol, geen drugs maar gewoon FRIS. Kom jij deze Hollywood editie ook?

Dopebwoy gaat keihard daar valt niks over te zeggen. Zijn succes is ongekend! Nummers als ‘Cartier’, ‘Walou Crisis’ en ‘Niet Alsof’ samen met MHD uit Frankrijk. Wie kent hem nou niet? Hij komt met FRIS naar P3.

Als je het over een MC hebt die weet hoe hij een publiek los moet krijgen en hoe hij het dak eraf moet blazen heb je het natuurlijk over MC Nash. Geweldige skills en teveel energie. Zo werkt hij samen met artiesten zoals: Lady Bee, DYNA en Dave Roelvink.

DJVM uit Purmerend gaat de laatste tijd super hard. Ondanks zijn jonge leeftijd (15) heeft hij al op grote feesten gestaan als: ADE, BBB in Supperclub, Reuring Festival en zelfs op een festival in China. Deze kleine held staat vaker op fris en het is altijd feest. Koop snel je early bird ticket.

Op de line-up staan:
D-ALMAR ★ MC NASH ★ DJVMDJ D-BORRO ★ BASSA DOPEBWOY

Naar de agenda