za 29 sep - 2018 zaterdag 29 september 2018

F.U.A + Tala Raga + The Legendary Orchestra of Love

Never too old to Mosh
Pop- & Cultuurpodium P3

F.U.A is dé opkomende punk rock band van Nederland! Begin dit jaar hebben zij hun eerste officiële plaat opgenomen in Italië. De band is daar persoonlijk favoriet geworden van één van de grootste platenlabels uit die regio en staat dus gegarandeerd voor een flinke dosis rock! Zangeres Daphne de Heij heeft met haar unieke zangstijl de wereld van punk aangepakt en samen met drie heren (en mystery guest) worden er refreins gezongen die niet meer uit je kop te stampen zijn!

The Legendary Orchestra Of Love
De band is een vat vol tegenstrijdigheden. Het rock-‘n’-roll trio speelt vrolijke, dansbare gitaarmuziek. De liedjes vertellen absurde maar vermakelijke verhalen. De formatie is visueel aantrekkelijk, bezit aanstekelijke humor en ook aan showmanschap ontbreekt het de drie heren niet. Vanuit hun thuisstad Rotterdam broeden ze op hun plannen om de wereld te veroveren met hun grenzeloze charmes.

The Legendary Anniversary @ Café De Bel

foto: Martijn Berlage

Tala Raga een stampende, rockende en funky formatie uit Noord-Holland. Een groot deel van de band is voormalig bekend van de formatie de Heidepopjes… maar nu zijn we terug met eigen originele en zelfgeschreven nummers!

Zang: Daphne de Heij
Gitaar/zang: Iris Jansen
Basgitaar: Ruby Monde
Drums: Lisa Leerkamp

Naar de agenda