za 21 okt - 2017 zaterdag 21 oktober 2017

Hallo Venray– Where is the funky Party?

Het swingt, het schuurt, het is monter en melancholiek tegelijk.
Pop- & Cultuurpodium P3

Hallo Venray bestaat 30 jaar en viert dat met een album dat feller en urgenter klinkt dan ooit tevoren. De titel van het album is Where Is The Funky Party? en Hallo Venray geeft zelf het antwoord. Het swingt, het schuurt, het is monter en melancholiek tegelijk. In de zomer van 2016 reisden Henk Koorn, Peter Konings en Henk Jonkers samen met JB Meijers af naar het zuiden van Frankrijk om daar in een studio aan de voet van de Mont Ventoux in een razend tempo Where Is The Funky Party? op te nemen. Het resultaat is werkelijk voortreffelijk of gewoon wat je mag verwachten van misschien wel de beste liveband van Nederland. Het album is uitgebracht op 22 april via Excelsior-Recordings.

Voorprogramma: HOLLAND ELEKTRO
“Holland Elektro is DE OPLOSSING voor al uw ergernissen, problemen en frustraties. Holland Elektro voert de luisteraar mee in hypnose op de strakke en beukende golven van de eeuwigdurende rock.” Een band die bestaat uit vier doorgewinterde rockers die beweren elkaar te zijn tegengekomen op hun bijbaan in een groothandel in wasmachines en stofzuigers. Vele jaren Hoornse popgeschiedenis verenigd in één unieke groep.

De songs zijn vernoemd naar stofzuigeronderdelen en de bandnaam verwijst natuurlijk naar de legendarische krachtpatser voor in de huishouding. Krachtige rocknummers die je zo meeslepen dat het logisch is dat de zang nooit invalt. AC/DC meets Link Wray.

Naar de agenda
Logo

Geef ons feedback over deze pagina. Vul je e-mailadres in en ontvang een reactie.