za 28 mrt - 2020 zaterdag 28 maart 2020

HANSSI KAISER 70er Schlagershow

70ER SCHLAGERSHOW
Pop- & Cultuurpodium P3

Klinkt als: Schlager muziek, Costa Cordalis, Marianne Rosenberg, Jürgen Marcus, jaren 70

Hanssi Kaiser heeft een nieuwe hobby. In Duitsland geboren maar al jarenlang in Nederland woonachtig. Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. In de jaren 70 opgegroeid met Schlager muziek en kinderseries is zijn droom altijd geweest om dit te combineren. Met zijn eigen Schlagershow hoeft Hanssi Kaiser niet meer te dromen.

Hanssi Kaiser komt met zijn band en brengt de hits van de Duitse sterren van de jaren 70 nogmaals op het podium met haar “Schlager der 70’er”. Beleef de Duitse Schlager hits van de jaren zeventig nogmaals live op het podium. Het decor en de kleding van de band brengen u terug naar de jaren zeventig. In de Hanssi Kaiser’s Schlagershow speelt ze op geheel eigenwijze de 70’er jaren schlagers in combinatie met vele bekende tunes uit TV shows. Zij houden de vaart erin, improviseren en zorgen voor interactie met het publiek.

Nummers van onder andere Costa Cordalis, Marianne Rosenberg, Jürgen Marcus, Cindy & Bert, Freddy Breck en natuurlijk Dennie Christian passeren de revue en worden moeiteloos afgewisseld met TV-tunes zoals Derrick, Maja die Biene en Sendung mit der Maus. De bandleden zijn allen groot gebracht met de Duitse TV.

De band bestaat uit zeven muzikanten:
Zanger/presentator, Gitaar, Keyboards, Drums, Bass, 2 x Trompet.

Naar de agenda