za 11 nov - 2017 zaterdag 11 november 2017

Howl

Amos Ben-Tal / Spinvis OFFprojects / Korzo producties
Theater De Verbeelding

Klinkt als: Dans/Muziektheater

Verwacht niet een voorstelling die af is. Maar wel een die uiterst doordacht en briljant is

Choreograaf en muzikant Amos Ben-Tal is altijd op zoek naar nieuwe vormen. Het begon bij een toevallige ontmoeting op het Oerol Festival met muzikant Spinvis (Eric de Jong).

HOWL is het resultaat van een fascinerende samenwerking tussen choreograaf Amos Ben-Tal, zijn collectief OFFprojects en de prijswinnende dichter, muzikant Spinvis. HOWL is een talkshow, een dansvoorstelling en concert in één. Met interviews, special-guests en vooral veel beweging, muziek en poëzie gaan zij op een zoektocht naar de veelzijdigheid van identiteit en de verschillende realiteiten die iedereen voor zichzelf creëert.

Tijdens het Festival de Nederlandse Dansdagen werd HOWL bekroond met de Dioraphte Prijs 2016 voor de voorstelling met meeste internationale allure.
Choreografie:
 Amos Ben-Tal, live muziek: Spinvis met Saartje van Camp, dans: Aurélie Cayla, Milena Twiehaus, Yvan Dubreuil, Genevieve Osborne, Amos Ben-Tal

http://www.korzo.nl

 

N.B. Kaarten voor Theater De Verbeelding zijn NIET TE BESTELLEN BIJ PRIMERA maar wel met de knop ‘bestel tickets’ rechtsboven op deze pagina of via www.theaterdeverbeelding.nl 

Ook vier weken vóór de gewenste voorstelling op de telefonische reserveerlijn 0299 411234

Naar de agenda