zo 15 apr - 2018 zondag 15 april 2018

Jeroen van Merwijk

Lucky!
Theater De Verbeelding

Klinkt als: Cabaret

Een solovoorstelling voor twee persoonlijkheden

In 2014 besloot Jeroen van Merwijk om allerlei redenen te stoppen met solo optredens, vast besloten om zich daaraan te houden.

In de zomer van 2016 deed de ontmoeting met een zekere Lucky, een persoonlijkheid zoals hij die nog niet eerder was tegengekomen, hem op zijn theaterschreden terugkeren.

​In de voorstelling Lucky! stelt Jeroen van Merwijk zijn publiek in staat om mee te genieten van de speelse filosofieën, unieke denkbeelden en liefdevolle, tedere maar hier en daar ook wel degelijk wrange liederen, gedichten en gedachten van deze Lucky, die Van Merwijk steeds meer is gaan beschouwen als zijn Alter Ego.

​Waar Van Merwijk gedurende zijn bijna dertig jaar durende carrière altijd rekening heeft gehouden met de wensen en behoeften van zijn geliefde publiek, breekt Lucky door deze grenzen heen en schetst hij een zowel lichter als duisterder beeld van de wereld om ons heen.

​www.theaterbureaudemannen.nl

N.B. Kaarten voor Theater De Verbeelding zijn NIET TE BESTELLEN BIJ PRIMERA maar wel met de knop ‘bestel tickets’ rechtsboven op deze pagina of via www.theaterdeverbeelding.nl 

Ook vier weken vóór de gewenste voorstelling op de telefonische reserveerlijn 0299 411234

Naar de agenda