za 6 okt - 2018 zaterdag 6 oktober 2018

MIRAGE Fleetwood Mac tribute

Pop- & Cultuurpodium P3

De band MIRAGE bestaat uit vijf uitmuntende muzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de koppen bij elkaar gestoken hebben om de gouden hits van weleer nieuw leven in te blazen.

De songs worden weergaloos vertolkt, o.a. door leadzangeres Chaja van der Heide met de van Stevie Nicks zo kenmerkende sound in b.v. nummers als ‘Dreams’, ‘Rhiannon’, ‘Gipsy’ of ‘Sarah’. Dit alles natuurlijk gehuld in de bekende mysterieuze zwierige kledij en kachelpijp hoeden.

Ook de van Christine Mc Vie bekende nummers ‘Songbird’ en ‘You Make Lovin’ Fun’ worden fantastisch neergezet door toetseniste Louise van Sande Bakhuyzen.

En natuurlijk passeren monumentale, emotioneel geladen nummers zoals ‘Tusk’, ‘Chain’, ‘Don ’t Stop’ en ‘Go Your Own Way’ ook de revue, waarin topgitarist Dominik Sprenger een hoofdrol speelt

Het geheel wordt bijeengehouden door een krachtige ritmesectie gevormd door de spectaculaire ex Wild Romance drummer Guzz Genser en bejamin van de band, bassiste Joyce van der Hoorn.

Naast het latere werk zal natuurlijk ook de oude Fleetwood Mac zo nu en dan voorbijkomen met prachtnummers als ‘Oh Well’, ‘Need your love so bad’ en ‘Albatros’.

In deze top bezetting waant men zich terug in de tijd en klinkt Fleetwood Mac in de interpretatie van MIRAGE als nooit tevoren!

Chaja van der Heide – lead vocals & percussion
Louise van de Sande Bakhuyzen – keys & vocals
Joyce van der Hoorn – bass & vocals
Guzz Genser – drums & vocals
Dominik P. Sprenger – guitars & vocals

Naar de agenda