vr 15 nov - 2019 vrijdag 15 november 2019

MOODS – Pink Floyd Tribute

Pop- & Cultuurpodium P3

Klinkt als: Pink Floyd

Sinds 2014 is Moods actief als Pink Floyd tribute band. Ontstaan uit Moods coverband, die in wisselende samenstelling sinds de 80er jaren samen muziek maakte, besloten ze in 2014 volledig voor Pink Floyd te gaan. Met een eerste succesvol optreden in P3 te Purmerend, met als doel het legendarisch “Dark side of the Moon” te kunnen uitvoeren, kwamen er steeds meer verzoeken om op te treden. De setlijst werd uitgebreid met aansprekende Pink Floyd nummers en een avondvullend optreden kon worden neergezet.

Het is een uitdaging voor ons om de muziek van de legendarische rockband Pink Floyd zo getrouw mogelijk na te spelen. Naast de samples bij nummers als bijvoorbeeld bij “Time” en “Money” is een belangrijk onderdeel van de show de karakteristieke filmpjes die op de achtergrond worden geprojecteerd, die vrijwel allemaal exact hetzelfde zijn als die van Pink Floyd.

Moods bestaat uit gitarist/zanger Peter van Dijk, saxofonist/zanger Joost van de Wal, slaggitarist René van Erp, zanger Clemens Roosendaal en de zangeressen Danielle van Zelst en Ilone Kops, bassist Marco van Riessen, drummer Harold Visser en toetsenist Marcel Visser en projectiespecialist Piet Nieuwenhuis.

Naar de agenda