vr 30 mrt - 2018 vrijdag 30 maart 2018

mugmetdegoudentand

De Eurocommissaris
Theater De Verbeelding

Klinkt als: Toneel

Een must-­see voor iedereen die Europa een warm hart toedraagt, of dat juist niet doet of op die plek een hardnekkige blinde vlek heeft.

De Eurocommissaris is een geestige voorstelling waarin Joan Nederlof het publiek meevoert in de gedurfde gedachtestroom van de fictieve -­‐ doch zeer populaire -­‐ eurocommissaris Charlotte Hajenius.

In haar solovoorstelling in 2015 drong de vraag zich op of een democratisch, verenigd Europa wel haalbaar is als alle lidstaten vooral hun eigen nationale belangen nastreven. We zijn inmiddels bijna twee jaar verder en Europa is ingrijpend veranderd. Tijd dus voor een nieuwe versie van De Eurocommissaris.

Wie bang is in een bureaucratisch elite project verzeild te raken, hoeft niet te vrezen. Want de rasechte liberale Hajenius heeft naar eigen zeggen niet alleen geen talent om te somberen, ze beschikt bovendien over een bovengemiddelde verbeelding.

Een must-­‐see voor iedereen die Europa een warm hart toedraagt, of dat juist niet doet of op die plek een hardnekkige blinde vlek heeft.

Concept, tekst en spel: Joan Nederlof. (Eind)regie: Lineke Rijxman. Toneelbeeld: Christiaan Klasema.

www.mugmetdegoudentand.nl

N.B. Kaarten voor Theater De Verbeelding zijn NIET TE BESTELLEN BIJ PRIMERA maar wel met de knop ‘bestel tickets’ rechtsboven op deze pagina of via www.theaterdeverbeelding.nl 

Ook vier weken vóór de gewenste voorstelling op de telefonische reserveerlijn 0299 411234

Naar de agenda