vr 25 okt - 2019 vrijdag 25 oktober 2019

Muziekcafé 🎶

Gratis entree
Pop- & Cultuurpodium P3

Deze editie op het programma: Singer Songwriter: Les Hommes Du Nord & Demsterwold
Les Hommes du Nord bestaat uit een viertal mannen die elkaar gevonden hebben in het vertolken van bekende nummers ( covers ) en die op een geheel eigen akoestische manier ten gehore brengt. Niet zo zeer alleen maar hits, maar vooral muziek die we zelf leuk vinden, of het nu Frans, Engels, Duits of Nederlandstalig is. De band bestaat vanaf 2018 en heeft de volgende samenstelling:

Jan Dick den Das – gitaar
Wim Collee – zang
Christoffel Klimbie – contrabas / bas
Dustin Lobato – piano / keyboard
Luister op onze facebook site Les Hommes du Nord

Demsterwold was een live band die regelmatig optrad. Heden ten dage is het een studio project van Pierre Brachel en Dick Bakker met incidenteel een gastmuzikant. In de Secret Records Studio werken de mannen aan nieuwe nummers die uiteenlopend van karakter zijn. En telkens proberen ze nieuwe wegen in te slaan. Voor het eerst is, na een lange periode, hun muziek weer publiekelijk te horen !

Vanavond nemen ze ons mee langs hun pad met een vier tal nummers o.a. van hun laatste CD : The Deep Dark Forest.

Huisband met de volgende deelnemers:
Deze keer is het koor “Sing” in the House,  Shoshanna  en Wilma zingen, Britt drumt,  Marco zingt en samen met Bas op de gitaar doen ze de sterren verbleken. Daarnaast doen de leden van de huisband ook een duit in het zakje, wordt een spannende avond.

Daarna de band van deze avond: Whitecave
Whitecave is een symfonische progressieve rockband uit de omgeving van Alkmaar. De band is opgericht in 2015 en speelt in deze samenstelling sinds 2018.

Hans Holema – gitaar/zang
Cor Steijn- Toetsen
Cees van der Maat – Bas
Dick Wit – Drums
De muzikale roots liggen bij Genesis, Yes, Pink Floyd, Camel , Saga en Porcupine Tree. De nummers zijn melodieus maar we schuwen steviger elementen niet. Beluister ons via de  Facebook site Whitecave

Informatie over meedoen met een sessie van de Huisband.
Wil je dit seizoen (mee)zingen op ons podium of meespelen (gitaar, drum, bas of keybord) met de huisband …. het kan allemaal! De huisband heeft een lijst waaruit je kan kiezen op onze facebookpagina onder notities maar je kan ook zelf een nummer aandragen. Dit laatste is dan ter beoordeling aan de huisband of het haalbaar is! Het meest eenvoudig is om Tom van Houten een mailtje te sturen naar: Tom@p3purmerend.nl of neem contact op via de Facebookpagina Muziekcafé P3 Purmerend

Zie :onder notities van de Facebookpagina staan de setlijsten .

De lijsten van november en december staan op de site! Geef je naam, e-mail en/of telefoonnummer door en we nemen contact op We sturen de info toe en zorgen dat het jouw feestje wordt !!

Dit seizoen de volgende Muziekcafé avonden
29 november en 20 december.

 

Naar de agenda