do 14 dec - 2017 donderdag 14 december 2017

Muziekcafé – thema: Pimp Up That Tree!

Pop- & Cultuurpodium P3

Klinkt als: Muziekcafé, singer-songwriter, bands

Uri Deeper Water en Wiebke Schardt
Een verrassende avond die start met Singer- Songwriter Uri Deeper Water en Wiebke Schardt, aangevuld met onze eigen Tom van Houten. Dit belooft iets speciaals te worden. Deze niet alledaagse combinatie staat op het podium en speelt een aantal eigen nummers met gitaar, accordeon en zingende zaag.  

Djembe uitvoering Victor Sams 
Tevens een tweetal korte optredens van de Djembe groep onder leiding van  Victor Sams. Hij zorgt voor een plek waar men zich vrij, vrolijk en veilig voelt. Victor Sams is een meester met 25 jaar ervaring op het gebied van Afrikaans-Caraïbische percussieworkshops! Victor weet in deze tijd de juiste sfeer te creëren om mensen te vermaken en blij te maken.  

Huisband Muziekcafé 
De Huisband gaat naast een aantal traditionals ook weer mensen begeleiden die mee willen spelen en zingen. Laat je verrassen. Merel zingt de sterren van de hemel en verbaasd iedereen met Up Town Funk  

Band: Bluesville 
Na een korte succesvolle kennismaking bij het eerste muziekcafé waarin ze een tweetal nummers speelden en meezongen met de Huisband krijgen ze nu alle tijd en ruimte om te laten zien waar ze voor staan : “It ‘ain’t nothin’ but the Blues”. Een afsluiter met traditionele, stampende en melancholieke blues! 

Jij komt toch ook 14 december vanaf 20.15 uur ! 

Organisatie vanaf seizoen 2017/2018: Rob van Oosten en Tom van Houten. Te bereiken via https://www.facebook.com/p3muziekcafe/

20.15 – 20.45 uur Singer songwriter
21.00 – 21.40 uur Jamsessie o.l.v. huisband
21.50 – 22.30 uur Band

De zaal is omgebouwd tot een sfeervol café met een mooi podium waar elke editie een singer-songwriter, onze huisband en een andere band op het podium staan. De entree is gratis, en de prijzen voor de drankjes zijn betaalbaar!

Naar de agenda