do 19 okt - 2017 donderdag 19 oktober 2017

Muziekcafé – thema: Surf on the Rocks

Pop- & Cultuurpodium P3

Organisatie vanaf seizoen 2017/2018: Rob van Oosten en Tom van Houten. Te bereiken via https://www.facebook.com/p3muziekcafe/

20.15 – 20.45 uur Singer songwriter
21.00 – 21.40 uur Jamsessie o.l.v. huisband (Rob van Oosten, Bert Baks, Dick Bakker e.a.)
21.50 – 22.30 uur Stories From Shamehill

Volgende edities: vrijdag 24 november thema: Young but strong en donderdag 14 december thema: Pimp up that tree.

Stories from Shamehill is een eind 2012 opgerichte 3-koppige surfrock formatie uit Ilpendam/Purmerend. Het onberispelijk geklede trio neemt je mee op een galmende en ronkende reis door hun instrumentale composities. Van het zilte zeebriesje aan de kust naar de verzengende hitte van de woestijn. De met reverb doordrenkte, ongepolijste surfrock sound van de band zou niet misstaan in een obscure Quentin Tarantino film. Uptempo knallers en good old wave-riders. Traditionele surfmuziek met een moderne twist.

In november 2015 heeft de band zijn eerste Ep Same same but different uitgebracht. Compleet analoog opgenomen in de Electrosaurus Southern Sound Studio in Utrecht, onder de bezielende leiding van Pablo van de Poel (zanger/gitarist van Dewolff). De Ep is zeer goed ontvangen binnen de nationale- en internationale surfmuziekscene en kan naast lovende kritieken in o.a. het toonaangevende Pipeline Magazine rekenen op airplay in surfmuziek radioshows over de hele wereld.

This is a very promising debut and I look forward to their next release.
(Pipeline Magazine)

My favorite is the relentless momentum of The Cannonball Rum Theme, though it is always nice to have a plain old wave-rider like Toes on the nose, Bros.
(Storm Surge of Reverb)

Het resultaat is hypnotisch melodieus en daardoor de aandacht van elke rechtgeaarde surficionado waard, want Stories From Shamehill heeft niet alleen de power maar ook de melodie én de subtiliteit, een zeldzame combinatie.
(Boppin’ Around)

Na eerdere optredens in Paradiso, Pop- & Cultuurpodium P3, Winston Kingdom, F.A.S.T. Surfvillage, Maloe Melo en het Magneetfestival stond de band afgelopen jaar onder andere op het Surfer Joe Summer Festival in Livorno, Italië. Hét belangrijkste surfmuziek evenement ter wereld.

Naar de agenda