vr 24 nov - 2017 vrijdag 24 november 2017

Muziekcafé – thema: Young But Strong!

Pop- & Cultuurpodium P3

Klinkt als: Muziekcafé, singer-songwriter, bands

Muziekschool van Ingen presenteert: Singer / Songwriters Millie, Ying, Eloise, Sari en Shoshanna. Sessie o.l.v. een huisband. Met gastoptredens van: Dick, Peter, Amber, Merel en Marcella. Band: The Casuals

Voor in je agenda. De volgende Muziekcafé avond is gepland op: Donderdag 14 december: “Pimp Up that Tree! Voor de Sessie van 14 december kan je je nog aanmelden; kerstnummers zijn welkom (je kan zowel meezingen als meespelen).

Organisatie vanaf seizoen 2017/2018: Rob van Oosten en Tom van Houten. Te bereiken via https://www.facebook.com/p3muziekcafe/

20.15 – 20.45 uur Singer songwriter
21.00 – 21.40 uur Jamsessie o.l.v. huisband (Rob van Oosten, Bert Baks, Dick Bakker e.a.)
21.50 – 22.30 uur Band

De kleine zaal is omgebouwd tot een sfeervol café met een mooi podium waar elke editie een singer-songwriter, onze huisband en een andere band op het podium staan. De entree is gratis, en de prijzen voor de drankjes zijn betaalbaar!

Wil jij graag als singer-songwriter of met je band optreden tijdens een editie van het Muziekcafé? Stuur ons dan een berichtje via de Facebookpagina van Muziekcafé P3. Ook is er elke editie plaats om mee te zingen of mee te spelen met de Huisband! Ook hiervoor kan je ons een bericht sturen via de Facebookpagina.

 

 

Naar de agenda