za 22 feb - 2020 zaterdag 22 februari 2020

Next Chapter + La Nique

& De Clip Club
Pop- & Cultuurpodium P3

Next Chapter is een semi-professionele zes-koppige allround coverband die garant staat voor een avond vol energieke live muziek. Het publiek wordt meegenomen in een muzikaal feestje waarbij de energie van het podium spat. Niks gemaakte lol of opsmuk, Next Chapter bandleden vinden het heerlijk om voor haar publiek te spelen en dat zie je meteen!

Live muziek moet verder gaan dan alleen het spelen van liedjes. Daarom brengt Next Chapter de muziek vaak in slimme mash-ups en medleys. Verfrissend maar altijd herkenbaar. Natuurlijk ontbreken de Top2000 klassiekers niet zoals Paradise By The Dashboard Light van Meat Loaf of het mooie I Won’t Give Up van Jason Mraz.

Alle bandleden hebben zeer ruime ervaring in live bands en dat is absoluut te horen en te zien! De bandleden van Next Chapter zijn muzikale toppers en kunnen meer dan alleen hun eigen instrument bespelen. Zo wordt er bijvoorbeeld veel aandacht besteed aan de achtergrond zang en percussieve elementen. Dit maakt een Next Chapter optreden tot een complete beleving waar je niet om heen kan.

Bandleden: Henneke Veenings – lead zang en percussie
Rik Adema – lead zang, saxofoon en toetsen
Barry van Smeden – gitaar en backing zang
Romeo Doekhi – basgitaar en backing zang
Robert Biesenbeek – drums en percussie
Ton van der Aa – toetsen en backing zang

La Nique is een indie-folk band uit omgeving Noord-Holland. Mooie kleine liedjes met diepe betekenis afgewisseld met opzwepende folk. Kenmerkend is het eigen, Iers beïnvloedde geluid van frontman Laniek. In het begin speelde Laniek alleen. In deze periode speelde hij onder anderen in de finale van Mooie Noten. Het repertoire vroeg echter om een band. Zo is de huidige bezetting ontstaan. Heel wat songs zijn er sindsdien geschreven en in het voorjaar van 2020 komt hun eerste EP uit.

Warming up en afterparty met De Clip Club.

 

Naar de agenda