za 20 jan - 2018 zaterdag 20 januari 2018

Seita, Cultura Tres, Onegodless en Rising Conflict

Pop- & Cultuurpodium P3

Klinkt als: Metal

Openbaar vervoer na 00.00 uur: trein rijdt tot 0.19 uur en bussen rijden de hele nacht. (busstop voor de deur)

Zonder twijfel is de band Cultura Tres Latijns-Amerika meest erkende en misschien ook de vreemdste broer geworden van de Metal beweging. De roots van Cultura Tres liggen in Venezuela. In de herfst van 2017 wordt hun vierde studio album gepresenteerd. De band bestaat uit: Alejandro Londoño – gitaar/vocals, Juan de Ferrari – gitaar/backing vocals, Darrell Lacle – bass en Benoit Martiny – drums.

In een wereld vol muzikanten, studio´s en bands besluit de band Onegodless iets nieuws te brengen. Deze jonge mannen besluiten iets heel anders te doen: hun gebrek aan innovatie erkennen, dat verder bloeit in echte onorginaliteit. Zonder het kopiëren van andere bands, lopen ze met trots het pad van Metal op. De band maakt een mix van Metal, Rock en Blues. Om te zorgen dat er geen misverstanden zijn over het soort muziek, heeft Onegodless zijn eigen muziekgenre gecreëerd: HEAVYSTONERBLUESGROOVEROCKSLUDGEMETAL.

Seita grijpt inspiratie uit de psychologische neerslagen van beknellende politieke en sociale machtmachines. Door de realiteit niet uit de weg te gaan omarmt deze Zuid Amerikaans-Amsterdamse band de bewonderingswaardige menselijke kracht om te vechten, groeien en overkomen.

Rising Conflict is een moderne Deathcore band. In 2015 werd de band begeleid door Danillo (vocalist) en Malik (bassist) die beide uit Amsterdam komen. De band Rising Conflict staat bekend om hun harde riffs, deep breakdowns en hun heavy vocals. In 2016 werd hun heerste EP genaamd ‘Destuctive Culture’ uitgebracht. Op dit moment werken ze hard aan hun full length album. De band wil zijn liefde voor extreme metal delen met een positieve boodschap. Ook werken ze aan de weg om de Dutch Deathcore-scene terug op de kaart te zetten. Hun motto is: Defend Metal, Protect Wildlife, Love & Hate.

Naar de agenda