vr 19 apr - 2019 vrijdag 19 april 2019

P3 Muziekcafé April

Thank God it's Friday Night
Pop- & Cultuurpodium P3

Programma Muziekcafé

Singer Songwriter: Eveline
Eveline van Zanen is  25 jaar en studeert voor zangdocente. Haar passie is muziek, ze speelt gitaar en zingt is creatief met haar songteksten. De inspiratie komt bijvoorbeeld van de bands Omnia en Faun.  Maar ook van Ben Howard en Ed Sheeran, mooie eigen luisterliedjes kortom we gaan een mooi intiem muziekcafé  moment creëren waar je bij moet zijn!

Huisband met verschillende muzikanten!
Deze keer met Liza, Catharina,Shoshanna, Jasper en een extra gitarist Hans! Vanavond een nieuwe setlijst met opnieuw enkele verrassingen!

Daarna de band van deze avond: Crowded Room
De Purmerendse band dankt zijn naam aan de kleine oefenruimte waar ze met z’n zevenen wekelijks vertoeven en daar werken aan een breed repertoire van covers van bekende en minder bekende artiesten zoals Bløf, Ilse de Lange, Bruce Springsteen, Tedeschi Trucks Band, Paul Carrack, Lady Antabellum en vele anderen, waardoor er een enorme verscheidenheid aan aantrekkelijke muziek ontstaat.Crowded Room is o.a. ontstaan uit leden van de begeleidingsband van Rockkoor Let’s Rock uit Purmerend en van de Paul Carrack Tribute band

Pieter Oppelaar – gitaar en zang, Anne den Uil – zang, Hans de Ruiter – gitaar en zang, Rob van Leeuwen – basgitaar, Mario Blokzijl – drums, Dirk-Jan van Hulsen – toetsen, Mariëtte Boering – techniek.

Kortom het wordt weer een mooie avond waarbij er zeker gedanst kan en mag worden!

 

 

Informatie over meedoen met een sessie van de Huisband.

Wil je (mee)zingen op ons podium of meespelen (gitaar, drum, bas of keybord) met de huisband …. het kan allemaal!

De huisband heeft een lijst waaruit je kan kiezen maar je kan ook zelf een nummer aandragen. Dit laatste is dan ter beoordeling aan de huisband of het haalbaar is ! Het meest eenvoudig is om Tom van Houten een mailtje te sturen Tom@p3purmerend.nl of neem contact op via de Facebookpagina Muziekcafé P3 Purmerend Geef je naam, e-mail en/of telefoonnummer door en we nemen contact op. We sturen de setlijst toe en zorgen dat het jouw feestje wordt !!

 

Volgende Muziekcafé avonden

Vrijdag 24 Mei

Naar de agenda