vr 22 feb - 2019 vrijdag 22 februari 2019

P3 Muziekcafé Februari

Pop- & Cultuurpodium P3

Singer songwriter : Kees Franse
Kees Franse is huisarts in Purmerend en zingt en speelt gitaar, deze avond speelt hij een aantal zelf geschreven nummers alleen en samen met Duncan. De teksten zijn in het Nederlands. De liedjes gaan over basisbehoeften in het leven; gevoelens en emoties worden in mooie teksten uitgewerkt. Het zijn luisterliedjes dus kom luisteren en genieten in ons mooie Muziekcafé P3.

Huisband met verschillende muzikanten!
Deze keer met Marjan, Dick en Maaike !

Daarna de band van deze avond : NADA COLADA
Nada-Colada is een Band met zijn en haar Roots in Waterland. Deze 9 koppige enthousiaste coverband speelt een verrassend repertoire. Van de meest populaire hits van toen tot aanstekelijke nummers van nu. Dat wordt zingen en swingen !

Informatie over meedoen met een sessie van de Huisband.
Wil je (mee)zingen op ons podium of meespelen (gitaar, drum, bas of keybord) met de huisband …. het kan allemaal! De huisband heeft een lijst waaruit je kan kiezen maar je kan ook zelf een nummer aandragen. Dit laatste is dan ter beoordeling aan de huisband of het haalbaar is! Het meest eenvoudig is om Tom van Houten een mailtje te sturen Tom@p3purmerend.nl of neem contact op via de Facebookpagina Muziekcafé P3 Purmerend. Geef je naam, e-mail en/of telefoonnummer door en we nemen contact op. We sturen de setlijst toe en zorgen dat het jouw feestje wordt !!

De popzaal is omgebouwd tot een sfeervol café met een mooi podium waar elke editie een singer-songwriter, onze huisband en een gastband op het podium staan. De entree is gratis, en de prijzen voor de drankjes zijn betaalbaar!

Volgende edities:

Vrijdag 29 maart
Vrijdag 19 april
Vrijdag 24 mei

Naar de agenda