vr 5 jul - 2019 vrijdag 5 juli 2019

P3 Muziekcafé juli

SPECIAL EDITION
Pop- & Cultuurpodium P3

Het afgelopen jaar was het Muziekcafé erg succesvol dankzij de inzet en deelname van alle Singer Songwriters, Bandjes, de Huisband en alle deelnemers aan de huisband. 

DEZE LAATSTE AVOND VAN HET SEIZOEN KOMEN EEN AANTAL DEELNEMERS WEER TERUG ALS TOPPERS VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN! Zij zingen of spelen mee met de huisband. De avond staat als een huis en is gevuld met stevige muziek gelardeerd met blazers en vol passie !

Start met Warehouse 165
Een openingsact die je niet mag missen, met de Directeur van P3 Paulus Brugman op de sax, Jazz en Soul in een heerlijke afwisseling.

Huisband de volgende deelnemers:
Toppers van het afgelopen seizoen komen terug : Liza, Quincy, Jasmijn, No Problem Joe en Shaking Baker en Jasper.

Daarna de band van deze avond : BLUES GARDEN
Blues garden staat garant voor een dampend live optreden. De band  bestaat uit 8 leden en heeft een blazerssectie. Daisy als frontvrouw zorgt ervoor dat bekende en minder bekende nummers worden overgoten met de Blues Garden sound. Dansbaar repertoire, soul, rock and roll en jazz en soms een funky groove. Kortom het wordt weer een mooie avond waarbij er zeker gedanst gaat worden! Facebookinfo van Blues Garden

Informatie over meedoen met een sessie van de Huisband.
Wil je het volgende seizoen (mee)zingen op ons podium of meespelen (gitaar, drum, bas of keybord) met de huisband …. het kan allemaal!

De huisband heeft een lijst waaruit je kan kiezen maar je kan ook zelf een nummer aandragen. Dit laatste is dan ter beoordeling aan de huisband of het haalbaar is !  Het meest eenvoudig is om Tom van Houten een mailtje te sturen Tom@p3purmerend.nl of neem contact op via de Facebookpagina Muziekcafé P3 Purmerend

LET OP : onder notities van de Facebookpagina staan de aankomende setlijsten en inschrijven is mogelijk !
Geef je naam, e-mail en/of telefoonnummer door en we nemen contact op. We sturen de info toe en zorgen dat het jouw feestje wordt !!

Volgend seizoen de Muziekcafé avonden.

Vrijdag 27 september – 25 oktober – 29 november en 20 december

Naar de agenda