vr 29 mrt - 2019 vrijdag 29 maart 2019

P3 Muziekcafé ➮ thema: young and strong ✌

Pop- & Cultuurpodium P3

VRIJDAG 29 MAART 19.30 UUR

De popzaal is omgebouwd tot een sfeervol café met een mooi podium waar elke editie een singer-songwriter, onze huisband en een gastband op het podium staan. De entree is gratis, en de prijzen voor de drankjes zijn betaalbaar! Het eerste uur is gereserveerd voor de Muziekschool! Leerlingen van alle leeftijden brengen alleen of samen met verschillende instrumenten en zang een diversiteit aan nummers naar voren. Het beloofd net als vorig jaar een afwisselend programma te worden. Kom op tijd (19.30) luisteren en genieten in ons mooie Muziekcafé P3.

Huisband met verschillende muzikanten!
Deze keer met Melle, Liza, Richard, Esther en Willem.
Vanavond een nieuwe setlijst met echte verrassingen!

Daarna de band van deze avond : MINIMAL PANIC
MINIMAL PANIC speelt een verrassend veelzijdig Cover repertoire en dit bestrijkt de geschiedenis van de gehele popmuziek. De band bestaat uit een tweetal zangeressen en een 4 tal mannen. De band bestaat al vanaf het midden van de jaren 90 en speelt vanaf 2015 in de volgende samenstelling: Bert Heggie (toetsen), Gerard Wiersma (drums), Rob Rietel (gitaar/zang), Frank Jonkhoff (basgitaar, zang), Sandra Schulting (zang), Ingrid Aarssen (zang). Kortom het wordt weer een mooie avond waarbij er zeker gedanst kan en mag worden!

Informatie over meedoen met een sessie van de Huisband. Wil je (mee)zingen op ons podium of meespelen (gitaar, drum, bas of keybord) met de huisband …. het kan allemaal! De huisband heeft een lijst waaruit je kan kiezen maar je kan ook zelf een nummer aandragen. Dit laatste is dan ter beoordeling aan de huisband of het haalbaar is ! Het meest eenvoudig is om Tom van Houten een mailtje te sturen Tom@p3purmerend.nl of neem contact op via de Facebookpagina Muziekcafé P3 Purmerend. Geef je naam, e-mail en/of telefoonnummer door en we nemen contact op. We sturen de setlijst toe en zorgen dat het jouw feestje wordt!

Volgende edities:
Vrijdag 19 april
Vrijdag 24 mei

Naar de agenda