vr 24 mei - 2019 vrijdag 24 mei 2019

P3 Muziekcafé Mei

Come and Feel the Noise
Pop- & Cultuurpodium P3

Thema: Come and Feel the Noise

20.00 uur : Popfabriek : Fours (Jeugdige Band uit Marken)
20.30 uur : Rap  NOZW (Noord Oost Zuid West)
21.15 uur : Huisband
22.15 uur : Under The Trees

Popfabriek on the Road: FourS
FourS is in 2017 in Marken opgericht door een initiatief van “Popfabriek on theRoad”, van de muziekschool Waterland. Dit is het eerste jeugd bandje van Marken. Inmiddels heeft de band al regelmatig opgetreden, schrijft eigen muziek en speelt pop covers. Julius en Koen wisselen af op drum en keyboard, Suzanne zingt en speelt basgitaar, Ramses rapt en speelt op de altsax en Sam speelt elektrische gitaar.
In 2017 heeft de band hun eerste instrumentale nummer “FourS” geschreven en zijn ze ook begonnen met het spelen van pop covers. De bandleden zijn 9 en 11 jaar jong.

Rap: Kompas (NOZW) Facebook pagina
Kompas is een Nederlandse HipHop groep die bestaat uit drie leden: Vano, Sebrac en Split. Wij maken onze muziek onder het logo BermudaUnited, dit staat voor ons kompas en de route die wij met Passie voor de HipHop bewandelen. Wij hopen dat jullie als Kompassenaren van onze muziek kunnen genieten zoals wij er van genieten om deze muziek te maken in onze eigen studio “het Dek”. (Wanneer je een Schip wilt bouwen, breng dan geen mensen bij elkaar om hout te verslepen, zagen, timmeren en het werk voor te bereiden. Maar leer mensen te verlangen naar de eindeloze zee.)  Kom luisteren naar verrassende teksten en Muziek !

Huisband met verschillende muzikanten!
Deze keer met Bas, Jasmijn , Dick, Brit, Shoshanna, Frits en Rob
Vanavond een stevige nieuwe lijst met veel deelnemers !

De band van deze avond :Under the Trees Facebook pagina
Tot slot: Rauwe Pop-Rock tunes die worden overgoten met zonnige Reggae vibes door Under The Trees, de band bestaat uit :Ruben van Vlierden (Gitaar), Noud van Vlierden (Drums), Bart Vlot (Bas), Rebecca Fruwert (Zang). Eigenwijze covers dansen elegant tussen het eigen werk van de band door. Under The Trees staat voor de sfeer, het gevoel, de Vibe waarbij stilzitten moeilijk zal zijn.

Informatie over meedoen met een sessie van de Huisband.
Wil je ook volgend seizoen (mee)zingen op ons podium of meespelen (gitaar, drum, bas of keybord) met de huisband …. het kan allemaal!
De huisband heeft een lijst waaruit je kan kiezen maar je kan ook zelf een nummer aandragen. Dit laatste is dan ter beoordeling aan de huisband of het haalbaar is !

De popzaal is omgebouwd tot een sfeervol café met een mooi podium waar elke editie een singer-songwriter, onze huisband en een gastband op het podium staan. De entree is gratis, en de prijzen voor de drankjes zijn betaalbaar!

Volgende muziekcafé vrijdag 5 juli

Naar de agenda