do 22 nov - 2018 donderdag 22 november 2018

P3 Muziekcafé November

Pop- & Cultuurpodium P3

De popzaal is omgebouwd tot een sfeervol café met een mooi podium waar elke editie een singer-songwriter, onze huisband en een gastband op het podium staan. De entree is gratis, en de prijzen voor de drankjes zijn betaalbaar!

Misty Fall Editie

B3 Henk (Singersongwriter)
Bekend van de Halve Liters, nu als Singer- songwriter brengt hij een mix van nummers en stijlen. Zowel op de Ukelele of op de gitaar met Nederlandstalige teksten, doorspekt met humor en maatschappij kritische onderwerpen.

SeriousFun
SeriousFun is een 6 koppige pop-rock cover band. Nu met een perfecte samenstelling: Toetsen, sax, gitaar, drum, bas, zang. De backing vocals worden waargenomen door de muzikanten zelf. Het motto van de band is, dat het belangrijkste in de muziek is dat je er lol in hebt en om je publiek serieus te nemen. SeriousFun is dan ook een serieus leuke band voor een gezellig avondje dansen en vooral lekker meezingen!

P3 Huisband
Uiteraard speelt onze eigen huisband ook weer tijdens het Muziekcafé!

Wil je (mee)zingen op ons podium of meespelen (gitaar, drum, bas of keybord) met de huisband …. het kan allemaal! De huisband heeft een lijst met vijftig nummers (50) waaruit je kan kiezen maar je kan ook zelf een nummer aandragen. Dit laatste is dan ter beoordeling aan de huisband of het haalbaar is! Het meest eenvoudig is om Tom van Houten een mailtje te sturen Tom@p3purmerend.nl of neem contact op via de Facebookpagina Muziekcafé P3 Purmerend. Geef je naam, e-mail en/of telefoonnummer door en we nemen contact op We sturen de setlist toe en zorgen dat het jouw feestje wordt!!

 

Naar de agenda