za 6 jul - 2019 zaterdag 6 juli 2019

POPKWIS

De Zomeravond van de Popkwis
Pop- & Cultuurpodium P3

Klinkt als: quizzen borrelen muziek fragmenten raden winnaar poedelprijs

Net als vorig jaar gaan we zomerkwissen in de allereerste week van de zomer. Dat wordt weer zweten. We beginnen waar we vorig jaar eindigden, lekker luierend op de camping. Maar zal het klimaat ons zo goedgezind zijn als vorig jaar?

Op 6 juli 2019 is P3 weer gevuld zijn met de sterkste spelers uit de regio. Tot de tandjes toe bewapend met nieuwe feitjes, feitelijke nieuwtjes en alle andere triviale info die het verschil maakt tussen het winnen en verliezen van een popkwis. Weet jij al hoe de hond van Katy Perry heet? Hoeveel geld verbrandde The KLF? Wat is de echte naam van Jan Smit? Je moet ALLES weten.

Maar de nadruk zal uiteraard liggen op alles wat met de ‘sjomer’, de ‘sjon’ en de ‘sjee’ te maken heeft. Zo niet in de kwisvragen, dan toch zeker wel in de beleving van de avond. Trek je zwembroek aan en neem je zonnebrand mee. Denk opblaasbare palmbomen en zand tussen je tenen. Verwacht alles.

De benevelde presentatie van de avond is in handen van groot-zwet(s)ers Barry van Smeden, Rik Adema en Caspar van der Waals. Laatstgenoemde sleept ondanks de hitte ook nog ‘De Clip Club’ mee naar P3 voor de broodnodige zomerse dansjes. Leun lekker achterover met je team en ervaar hoe óók het presentatie-trio bij iedere nieuwe kwisvraag een beetje meer gaat brabbelen. Het wordt een leuke avond, zorg dat je team erbij is.

Quizcaptains, verzamel je team bij elkaar en zet 6 juli in je agenda.

Naar de agenda