zo 17 jun - 2018 zondag 17 juni 2018

Popvibrations Workshops + Baggio Concert

Vocal workshop, drum workshop, band workshop, clinic gitaar, clinic toetsen en meer!
Pop- & Cultuurpodium P3

 

Optredens, workshops, presentaties, vocal stage en clinics; op 17 juni staat P3 bol van de activiteiten voor de liefhebbers van popmuziek. De Popfabriek biedt deze middag een gevarieerd programma voor en door lokaal talent, maar ook met enkele bekende namen. De bekendste daarvan is misschien wel BAGGIO, die als zanger/gitarist veel indruk maakte bij van The Voice Of Holland. Hij verzorgt met zijn band een afsluitend optreden van de dag. Zijn bandleden verzorgen de clinics en workshops.

Om 13.00 en 14:30 uur starten er workshops ‘Bandcoaching’ en ‘Drums’. Je kunt als beginnende- en gevorderde speler meedoen. De workshops worden gegeven door de drummer (Sander van Truijen) en bassist (Auke Haaksma) van BAGGIO.

Tussen 13.00 en 17.00 worden er op het podium in de foyer optredens gegeven door Sonja Spierdijk en Natalie Jones. Deze optredens worden afgewisseld met clinics die gegeven worden door de drummer (Sander van Truijen), toetsenist (Rik Verlinden) en gitarist (Bas de Groot) van de band van BAGGIO. In dezelfde tijd treden er diverse bandjes op in de kleine zaal. O.a. treden de bands van de Popfabriek On the Road uit Ilpendam en Wormer op.

Het optreden van BAGGIO begint om 17:00 uur. Maar wil je een Meet & Greet winnen met BAGGIO?! Like ons dan op instagram! We verloten 10 Meet & Greet kaarten onder de laatste aanmeldingen. Dus wil je BAGGIO ontmoeten in real life? Een een leuke foto met hem maken? Of gewoon even met hem kletsen? Twijfel dan niet en zoek ons op op Instagram via @DePopfabriek

Wil je deelnemen aan één of meer workshops, dan kun je je opgeven via a.muller@muziekschoolwaterland.nl. Geef in je mail je leeftijd op, welke workshop(s) je wilt volgen en of je beginnend, gevorderd of professioneel bent. Deelname kost € 7,50 voor de workshop. Wil je alleen naar de clinics en optredens kijken, is de entree €2,50 Betalen kan cash (of pin) bij de ingang van P3.

Like onze Facebook pagina blijf op de de hoogte van het laatste nieuws. Je kunt ons ook volgen op Instagram! @Depopfabriek

 

Naar de agenda