za 23 feb - 2019 zaterdag 23 februari 2019

Pro Wrestling Showdown

Pop- & Cultuurpodium P3

Na 3 jaar spectaculaire events in het zuiden en oosten van het land keert Pro Wrestling Showdown terug naar de P3 in Purmerend.

Keer op keer werd er in de P3 geschiedenis geschreven. Zoals de eerste titel verdediging van Aleister Black die momenteel in de WWE zit. Of de fatal 4-way met WWE superstar Apollo Crews. En wie is de brute wedstrijd tussen Michael Dante en WWE superster Luke Gallows vergeten?

Zaterdag 23 Februari is het weer zover. Er gaat geschiedenis geschreven worden in de P3. “Manticore” Toby Blunt zal zijn PWS World Championship voor het eerst verdedigen en nog nooit eerder hebben veteranen Rico Bushido en Kenzo Richards tegenover elkaar gestaan.

PWS haalt wederom de beste worstelaars uit Europa en daarbuiten naar Nederland. En zoals het verleden heeft uitgewezen, de toekomstige supersterren zullen LIVE in de ring staan.

De avond zal garant staan van de beste Pro Wrestling partijen. Een avond vol LIVE actie, keiharde gevechten, humor en spektakel van de bovenste plank.
De deuren gaan open om 18.30 uur en tickets zullen verkrijgbaar zijn vanaf € 10,- in de VVK via www.prowrestlingshowdown.nl/shop-2

Zaterdag 23 Februari 2019
P3 – Purmerend
Pro Wrestling Showdown, Power of Gravity, LIVE in de P3 – Purmerend
Doors open: 18.30 uur
Showtime: 19.00 uur (tot ongeveer 21.30 uur)

Naar de agenda