za 16 nov - 2019 zaterdag 16 november 2019

Reunion

10 years anniversary
Pop- & Cultuurpodium P3

Bliksem ticket uitverkocht


★ REUNION 10th year anniversary. Zaterdag 16 November aanstaande is er weer een editie van REUNION in P3! Dit keer vieren wij dat we al 10 jaar lang dit feest kunnen organiseren in P3.

In de grote zaal doen we het bekende REUNION concept en een tweede area richten we in voor Latin/Salsa.  Tijdens REUNION gaan we terug naar de 70’s tot diep in de 90’s en de 00’s.  In die tijd kwam er natuurlijk heel veel goede muziek uit, bewijs hiervan is dat er inmiddels een heuse revival van dit genre plaatsvindt. Ook de nieuwere R&B vanaf zullen wij deze keer niet vergeten.

Area 1 : REUNION ★  DJ MANIE | CLIFFHANGER | MC LEXAY
★ Classics ★ RnB ★ Swingbeat ★ Oldskool ★ 90s & 00s
Area 2 : Latin/Salsa ★ DJ MELDEVO | CLIFFHANGER
★ Salsa ★  Merengue ★ Soca ★ Kaseko ★ (New) Urban ★ Slowjams

Wij bieden dan ook simpelweg het allerbeste van toen, met niet alleen de overgebleven kruimels, maar de hele taart zoals je hem toen at! Reunion serveert je Classics, RnB en van de Oldschool naar de Newschool.
De beste DJ’s en MC’s zijn geregeld en staan weer te trappelen om iedereen te laten dansen en genieten :  DJ CLIFFHANGER, MANIE en MC LEXAY in de grote zaal bij REUNION en in de Latin/Salsa area DJ MELDEVO en CLIFFHANGER. Deze mannen hebben allen tijdens hun lange staat van dienst bewezen tot de absolute top te behoren.

REUNION 10th year anniversary| INFO
✘ Place: P3 Purmerend
✘ Presale Tickets: 14,20
✘ Date: zaterdag 16 November 2019
✘ Time : 23.00 – 04.00
✘ Like our pages to stay updated: https://www.facebook.com/p3classic/

Speciale Lady – en Early bird tickets zijn beperkt beschikbaar! Voor groep tickets (6 of meer) mail naar p3classic@gmail.com.

 

Naar de agenda