za 14 apr - 2018 zaterdag 14 april 2018

Rockfest Purmerend

Defenders of the Beast, Black Wizard en NBR
Pop- & Cultuurpodium P3

Klinkt als: Rock, Rockfest, Tribute Bands

Na vier succesvolle editie’s van Rockfest Alkmaar is het nu tijd om met dit concept het land in te gaan zodat heel Nederland getuige kan zijn van Rockfest, waar de beste tribute bands van dit moment optreden.

Verwacht een avondvullend programma waar de nostalgie van af druipt, uitgevoerd door de professionele muzikanten die daadwerkelijk een eerbetoon brengen aan deze bands, kortom een avond voor ieder wat wils voor liefhebbers van (hard)rock.

Lineup:

  • IRON MAIDEN by Defenders of the Beast
  • OZZY/Black Sabbath by Black Wizard
  • NBR  (A tribute to 70s Rock)

NBR – A TRIBUTE TO 70’s ROCK
Deze muzikale topavond zal worden gestart met een topact die legendarische rockcovers uit de seventies speelt. Led Zeppelin, Deep Purple, Uriah Heep, AC/DC, Queen en nog veel meer. NBR doet vervlogen tijden herleven met een totaal 70’s rockprogramma. Een krachtige performance en muzikaal hoog niveau maken dat dit powerrocktrio garant staat voor de steaming rockshow die je niet wilt missen. Laat de boel de boel, zeg alle afspraken af en wees voorbereid…..heb je zin in een avondje ouderwetse rock-’n-roll? kom kijken, luisteren en headbangen!!

BLACK WIZARD – THE ULTIMATE ‘OZZY’ TRIBUTE
Er is in ‘Metal-land’ bijna geen band te bedenken waar geen goede tributeband van bestaat. Van Bon Jovi tot Slipknot, voor bijna iedereen wat wils, maar ééntje ontbrak er nog aan…..
Daar is nu een eind aan gekomen! 4 zeer bedreven en ervaren muzikanten hebben de handen ineen geslagen en zijn aan de uitdaging begonnen om een oprecht eerbetoon aan de ‘grootvader’ van de metal-scene te brengen. Genaamd als Black Wizard mag meteen duidelijk zijn dat het repertoire bestaat uit de slepende doom-nummers van Black Sabbath tot de geweldige meezingers van Ozzy Osbourne. Iedereen heeft bij het horen van de naam Ozzy Osbourne wel een aantal nummers in gedachten van deze grootmeester. Het streven van Black Wizard is dan ook om iedereen een feest van herkenning te brengen.
Black Sabbath speelde op 4 februari haar allerlaatste show in hometown Birmingham. Vanavond waan je ze weer even terug in Poppodium Underground.

DEFENDERS OF THE BEAST
Ontstaan als zijproject van Tributor maakt DEFENDERS OF THE BEAST sinds 2016 Nederland onveilig als Judas Priest en Iron Maiden tribute. Diverse podia en festivals werden aangedaan met als voorlopig hoogtepunt een spectaculaire Iron Maiden-set op de Zwarte Cross 2017. Verwacht een energieke show waarin alle Maiden-klassiekers voorbij komen en waarbij de jaren tachtig worden herbeleefd…

DEFENDERS OF THE BEAST IS GONNA GET YOU… NO MATTER HOW FAR!

Naar de agenda