za 6 mei - 2017 zaterdag 6 mei 2017

Rumspringa

Iona & Rineke en Shaking Godspeed (Orkater/De Nieuwkomers)
Theater De Verbeelding

Klinkt als: Muziektheater

Iona en Rineke studeerden in 2012 af aan de HKU en vormen sindsdien het (schrijvers)duo Iona&Rineke. De eigenzinnige rockband Shaking Godspeed stond onder andere in het voorprogramma van Deep Purple. Een gemeenschappelijk verleden brengt hen op het toneel, want dit kunnen ze alleen maar samen vertellen.

In Rumspringa vertellen ze hun opzienbarende verhaal over een bijzondere vriendschap en een geheim genootschap. Over mensen die verstrikt raken in een kleine surrogaatmaatschappij, waarbinnen eigen regels en wetten gelden. Waar je zowel binnen- als buitengesloten kan raken. Een persoonlijke voorstelling over raadselachtige gebruiken en wezenlijke idealen. Over vasthouden aan een geloof, zelfs als dat wat je altijd verteld is niet langer waar kan zijn. Wie ben je nog, als je verleden op losse schroeven komt te staan?

www.orkater.nl

N.B. KAARTEN VOOR DE VERBEELDING ZIJN NIET TE BESTELLEN BIJ DE PRIMERA SHOPS, MAAR UITSLUITEND VIA DE SITE WWW.THEATERDEVERBEELDING.NL (KLIK DE BLAUWE KNOP HIERNAAST) , DE RESERVEERLIJN  0299 411234 OF AAN DE KASSA DRIE KWARTIER VOOR DE VOORSTELLING

Naar de agenda