za 27 jan - 2018 zaterdag 27 januari 2018

tgECHO

Hotel Informatie
Theater De Verbeelding

Klinkt als: Toneel

De meest absurdistische voorstelling van het jaar. Wie durft?

Een klucht voor 148 personages en 2 bevers op rolschaatsen

Hotel Informatie is een absurde klucht over de relatie tussen mens en informatie. In een oneindig groot hotel lopen gasten in en uit. Zij doen zich anders voor dan ze zijn en misverstanden zijn aan de orde van de dag. Geheimen worden te vroeg onthuld, intieme details waar niemand op zit te wachten worden gedeeld, kernzaken en nutteloze weetjes raken verward; en zo ontstaat er een grote chaos waarin iedereen steeds verder wegzakt.

Anna Schoen en Lotte Dunselman van tgECHO zetten je met hun vervreemdende voorstellingen op scherp en laten je voelen en ervaren wat de consequenties zijn van de maakbare wereld en de pogingen om daarin te overleven. Dunselman ontving in september de theaterprijs Colombina 2017 voor haar rol in Volpone van Dood Paard.

Tekst: Erik Bindervoet, regie: Roeland Hofman, spel: Anna Schoen, Lotte Dunselman, Ellen Goemans, Joep Hendrikx en Ella Kamerbeek.

www.tgecho.com

LOTTE DUNSELMAN IS GENOMINEERD VOOR DE ARLECCHINO; DE TONEELPRIJS VOOR DE BESTE BIJROL

De Volkskrant****: “Wat heb ik in godsnaam gezien? Die vraag zal zich opdringen bij toeschouwers na afloop van Hotel Informatie. Een experimentele, nieuwe komedie die onmogelijk is na te vertellen. Hotel Informatie gaat niet zozeer over de overdaad aan informatie waarmee de moderne mens het te stellen heeft, maar ís een overdaad aan informatie. Dat is de grap.”

Dagblad van het Noorden****: “Dat is het thema van Hotel Informatie: de door geen brekers te stoppen vloedgolven aan info. tgECHO, gesticht en geleid door de actrices Lotte Dunselman en Anna Schoen, heeft uit die golven de uitzinnigste voorstelling van het jaar gevist. Die uitzinnigheid pakt ongelofelijk grappig uit.” 

N.B. Kaarten voor Theater De Verbeelding zijn NIET TE BESTELLEN BIJ PRIMERA

maar wel met de knop ‘bestel tickets’ rechtsboven op deze pagina of via www.theaterdeverbeelding.nl

Ook vier weken vóór de gewenste voorstelling op de telefonische reserveerlijn 0299 411234

Naar de agenda