za 13 okt - 2018 zaterdag 13 oktober 2018

The Coveriginal Night

One the U2 Experience, Permission to Land, Sway, General Redbeard
Pop- & Cultuurpodium P3

Een bijzondere samenwerking tussen de band ONE, programmeur Frank van den Berg Producties en P3 Purmerend! Een top verzameling van Zaanse bands, zowel cover als eigen muziek! Een avond waarbij je niet stil kan blijven staan en de bands garant staan voor een feestje. Kortom, een avond die je echt niet wilt missen!

ONE The U2 Experience – Dé U2 beleving
Zeg je U2, dan zeg je in één adem Bono. Maar bij ONE The U2 Experience’ staat een vrouw haar mannetje. Monique Hendriks-Kee neemt daar vol overgave de rol van Bono op zich, zo opende het Haarlems Dagblad het artikel over het optreden van ONE in Patronaat april 2018. ONE The U2 Experience is dé unieke U2 live beleving die Nederland kent. ONE heeft sinds haar oprichting (2014) al heel wat mijlpalen bereikt. De mannen én vrouw hebben op de meest gerenommeerde clubpodia van Nederland gestaan. De band was o.a. te gast bij Radio Veronica live. En recentelijk dus in het Haarlemse Patronaat. ONE The U2 Experience onderscheidt zich met een unieke, authentieke benadering van de U2 sound. Dit gecombineerd met een energieke presentatie en gepassioneerd samenspel maakt dat de bezoeker een échte U2 ervaring beleeft. Niet voor niets heeft de band de regiofinale behaald van de meest prestigieuze coverband competitie van Nederland The Clash Of The Coverbands. Foto: Hans Shoo Photography

General Redbeard
GENERAL REDBEARD The band your mother warned you about. Waar sommige bands zich uitsluitend bezig houden met het maken van goeie strak gespeelde muziek, zijn er ook bands die zich voornamelijk op de show richten. General Redbeard doet graag beiden! Strakke Hardrock met een hoog energiegehalte. Een band die iedere keer alles wil geven. Zweten na het eerste nummer en gesloopt na het laatste akkoord. Geïnspireerd door bands als Mr. Big, Slash, Rival Sons, Nickelback en vele andere rocken deze 4 heren op het podium. Mannen let op je vrouw, vrouwen let op je man, want de General is op Jacht! Sex, Drugs & Hard Rock! Fotografie: Ron Koffeman.

Sway
Sway maakt eigen rocksongs en performs deze alsof de levens van de bandleden ervan afhangen. Vergelijk het met de magische live momenten van bands als The Who, The Police en Supergrass. De liedjes die voornamelijk uit de singer-songwriterhanden van Dobbe rollen gaan over het rock ‘n’ roll leven: vrouwen, muziek en het onderweg zijn. Dat laatste zowel fysiek als mentaal. Dit klinkt allemaal behoorlijk heavy en serieus, maar wanneer je deze drie jongens hebt ontmoet leer je drie spontane gasten kennen die je aardig op de lachspieren kunnen werken. Sway is een band uit Haarlem en zal de komende tijd veel van zich laten horen door optredens op festivals en als support voor ander (grote) bands. Om uiteindelijk de grote zaal van Paradiso plat te spelen. Fotografie: Ron Koffeman.

Permission to Land
Hou jij van jaren 80 glammetal zoals Bon Jovi? Of van de scheurende gitaren van Slash van Guns N Roses? Of misschien de stampende hardrock van AC/DC? Dan mag je het optreden van Permission to Land in P3 Purmerend niet missen. Wees erbij om mee te zingen en te dansen, want zij brengen jou een avond helemaal in de stijl van de jaren 80: Kostuums, Pruiken, Wervelende stemmen, Scheurende gitaren en fantastische meezingers! Be there! Opgezet als ‘The Darkness’ tribute in 2011, is het repertoire van Permission to Land (vernoemd naar het eerste album van The Darkness) inmiddels uitgebreid met  ’80s glammetal-, hardrock- en hairmetal-covers en zo brengen ze een tribute aan alle 80’s classic Rock.

Fotografie onderstaande foto’s van ONE:
Ron Koffeman (www.ronkoffeman.nl
Naar de agenda