vr 16 nov - 2018 vrijdag 16 november 2018

Wild Romance + DJ Berry van Diepen

Pop- & Cultuurpodium P3

Klinkt als: The Wild Romance Herman Brood Rock & Roll

De legendarische band van Herman Brood on Stage

Dit is dé kans om Nederlands meest swingende en authentieke rockers live te zien & horen.
The Wild Romance zijn nog steeds dé legendarische iconen van de Nederlandse rockmuziek. Met alle grote hits zoals “Saturday Night”, “Never Be Clever” en “Rock & Roll Junkie” veroverden zij Nederland, België, Duitsland en the rest of the World. Hun hit “Saturday Night” bereikte zelfs de status van ‘the USA National Break Out’ Hitparade en stond dus genoteerd in alle 50 staten van de USA. The Wild Romance doet ook nu nog steeds de harten van de vele echte muziek liefhebbers sneller kloppen.

The Wild Romance is nog steeds een zeer geoliede en meer dan Broodwaardige live Rock & Roll machine, een hedendaags fenomeen van ongekende klasse.
Still Alive & Kicking

Als The Wild Romance moeiteloos en met veel energie op hun ‘Rock & Roll Train’ springen, dan is er geen houden meer aan en gaan ze meteen vol in de muzikale aanval. Een repertoire met alle grote hits van eind jaren 70/80 met een hedendaagse energie, die als een ongekende Herman Brood Hommage voorbij denderen. En natuurlijk nummers van het nog te komen nieuwe Wild Romance Album, die ook zijn opgenomen en gespeeld worden met een Rock ’n Roll feel die je ouderwets bij de keel grijpt….

The Wild Romance heeft heden ten dage een absolute droombezetting, het is een muzikaal cadeau en een feest der herkenning voor iedereen! Dit wil en mag je als echte Herman Brood Fan niet missen…..

Tot snel, Brood4ever !

Kortom, Wild Romance leeft en kom het beleven…….

“Still believing”, 40 jaar Rock & Roll – The Real Thing!

Band:

Lead Vocals: Edgar Koelemeijer, Guitars & Vocals: Dany Lademacher, Guitars & Vocals: David Hollestelle, Keyboard & Vocals: Otto Cooymans, Bass & Vocals: Gee Carlsberg, Drums & Percussion: Jan ’t Hoen.

 

Foto: Ranjani Roelfsema

Naar de agenda