zo 30 sep - 2018 zondag 30 september 2018

Waylon (Uitverkocht) & De Clip Club

The World Can Wait
Pop- & Cultuurpodium P3

Trots om te mogen aankondigen dat het gelukt is Waylon weer naar P3 te halen. Het concert is Uitverkocht. Wij verwijzen naar https://www.ticketswap.nl/event/waylon-the-world-can-wait/b3cf77ec-9a0a-4e48-a466-4c12b6471004?position=0&query=waylon%20 voor het overnemen van tickets van bezoekers die verhinderd zijn.

De Nederlandse zanger/gitarist Waylon heeft zich sinds zijn doorbraak met zijn debuutsingle Wicked Way (2009) ontwikkeld tot een veelzijdig artiest. Country blijft zijn grote liefde (niet voor niets leende hij zijn artiestennaam van de Amerikaanse countryheld Waylon Jennings) maar Waylon excelleert eveneens in soul, funk en blues. Afgelopen jaar was voor Waylon een mooie opmars naar 2018. Met een tour die binnen een dag uitverkocht, winnende coach bij The Voice of Holland en eveneens winnaar van It takes 2. Daarnaast waren er 3 uitverkochte Ahoy shows met Radio Veronica’s Top 1000 Allertijden. Tijdens zijn nieuwe The World Can Wait-tour wordt een voorproefje gegeven van het gelijknamige album. Voor dit album keert Waylon terug naar zijn liefdevolle muzikale roots, die nog steeds geworteld zijn in Nashville.

 

*Er zijn aparte rolstoeltickets verkrijgbaar, we hebben geen apart rolstoelplatform in de zaal, maar het is voor ons handig om te weten hoeveel rolstoelen wij kunnen verwachten i.v.m. capaciteit van de zaal. Wij raden altijd aan om op tijd te komen.

 

Naar de agenda