Bezoek aan P3

Richtlijnen vanaf 25 september 2021

Vanaf 25 september 2021 heb je vanwege overheidswege een coronatoegangsbewijs (een QR code die in de Coronacheck app staat of die je uitgeprint meeneemt) nodig om toegang te krijgen tot concerten.

Het coronatoegangsbewijs toon je bij de ingang samen met een geldig legitimatiebewijs en je ticket voor het concert.

Er zijn drie manieren om het coronatoegangsbewijs te krijgen: een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs. Hieronder hebben we kort voor je samengevat hoe je met elk van deze drie een QR-code kan aanmaken.

  • Vaccinatiebewijs: dit bewijs ontvang je wanneer je volledig gevaccineerd bent. In Nederland is een vaccinatie meestal geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd. Je kunt dan met de CoronaCheck-app van je vaccinatiebewijs een QR-code maken. Log in met je DigiD. Als je bij de vaccinatie toestemming hebt gegeven, worden je vaccinatiegegevens automatisch opgehaald bij het RIVM, de GGD of het ziekenhuis.
  • Herstelbewijs: heb je corona gehad? Dit bewijs je met een positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden. Dit herstelbewijs kun je uploaden in de CoronaCheck-app. Dat gebeurt automatisch als je met je DigiD inlogt in de app.
  • Negatieve testuitslag: maak via Testen voor Toegang een afspraak voor een gratis coronatest. Bij een negatieve uitslag, ontvang je via de testlocatie een ophaalcode die je in de CoronaCheck-app omzet in een QR-code. Let op: uitsluitend testresultaten via Testen voor Toegang worden geaccepteerd en de negatieve testuitslag mag maximaal 24 uur oud zijn. Je kunt je afspraak voor een coronatest pas 2 weken voor de datum van het concert inplannen.

Heb je coronaklachten?

Coronaklachten op de dag van de show? Blijf thuis!

 

 

Wij gebruiken cookies Lees meer