De Popfabriek

De Popfabriek is een gezamenlijk initiatief van Muziekschool Waterland en Poppodium P3. 

In de popfabriek kun je onder begeleiding van enthousiaste popmusici in een band spelen met een flitsend optreden in P3 als klapstuk. Weinig of geen ervaring is geen probleem. De Popfabriek zorgt voor instrumenten. En aan het eind van de cursus mag je met je band optreden op het poppodium van P3! Je leert de beginselen van in een band spelen, samen! Instrumenten: gitaar, bas, drums, keyboard en zang.

In de Popfabriek zijn muzikanten en bandcoaches actief die hun sporen in de popmuziek hebben verdiend . Auke Haaksma treedt op met onder andere Niels van der Gulik en LA The Voices. Pim Kamp is als toetsenist verbonden aan namen als Ellen ten Damme, Alain Clark, Gers Pardoel en vele anderen. Onno Smit is regelmatig te zien op televisie (DWDD) met The Gospel Sessions (ft. Michelle David). Zijn muziek is wereldwijd te beluisteren in Amerikaanse tv-series en commercials. Fabiana Dammers won de Grote Prijs van Nederland als singer-songwriter.

Dit is slechts een kleine greep uit een grote groep muzikanten die regelmatig hun skills delen met deelnemers van De Popfabriek. Naast hun artiestencarrière hebben deze musici veel ervaring in het begeleiden van amateurs op alle niveaus, van absolute beginner tot conservatoriumstudent.

Kijk voor meer informatie over tijden op de site www.depopfabriek.nl

 

Wij gebruiken cookies Lees meer