Soulman
George Bruynesteijn

1 juli 2020

Lokale Helden Sporting de Gors

De uitingen van P3 zie je vaak verschijnen in het straatbeeld van Purmerend. In de A0 vakken langs de weg. Of op de 5 digitale schermen die op prominente plekken in Purmerend staan. Maar de belangrijkste plek waar je de uitingen ziet is bij onze Lokale Helden, ondernemingen of instellingen die een hart hebben voor muziek. Omdat we de afgelopen periode geen posters hadden, want geen programma, hebben wij besloten de rollen een tijdje om te draaien. Met onze serie LOKALE HELDEN promoten wij onze promotiepartners door ze in de spotlights te zetten met een aantal vragen. Wie ze zijn, welke diensten of producten zij aanbieden, en natuurlijk wat muziek voor hen betekent.

SOULMAN GEORGE BRUYNESTEIJN IS HET GEZICHT VAN SPORTING DE GORS

De poster van P3 hangt normaal pontificaal op de glazen wand direct bij de ingang van het pand. Maar de afgelopen maanden bij gebrek aan programma dus niet. Buiten op het muurtje bij de parkeerplaats van het pand, staat eigenaar George Bruynesteijn voor de ingang van een grote tent. Het is de extra plek waar nu de sportlessen en activiteiten van Sporting De Gors plaatsvinden. Vol passie vertelt Bruynesteijn over zijn “knuffelsportschool”. Hij is trots op zijn team! “Ik ben dan wel het gezicht, maar ik heb al mijn mensen in het team nodig, want we doen het samen!

Op de vraag hoe hij ‘het virus’ overwint wijst hij naar de tent: ‘ We hebben extra vierkante meters mogen creëren waardoor we onze klanten hebben kunnen blijven bedienen. Op die actie is door onze aanhang heel erg positief gereageerd. En vanaf 1 juli mag iedereen weer naar binnen en zijn wij, net als P3, deze hele zomer gewoon open. Logisch hé, want let op, er zijn mensen die de vakantie dit jaar noodgedwongen wat dichter bij huis zullen doorbrengen’.

Op de vraag wat zijn link met muziek is antwoord Bruynesteijn: ‘Muziek is mijn dagelijks brood want zonder muziek zouden de lessen een stuk moeilijker gegeven kunnen worden. Wat begon met het tikken op de tamboerijn, is nu het tellen op de maat van de muziek door de speakers. Welk concert heeft een onuitwisbare indruk op je gemaakt vragen wij George:  ‘Het concert van The Commodores met Lionel Richie in de Jaap Eden hal is 1 van de eerste concerten waar ik bij was en ook het optreden van George Michael in Ahoy heeft diepe indruk op mij gemaakt. Op de vraag welke muziek hij zou willen horen en zien in P3 antwoord hij: graag weer grote groovy soulfeesten, daar ga ik heerlijk op en kom er zeker weten 3 generaties tijdgenoten tegen!

 

"Het concert van The Commodores met Lionel Richie in de Jaap Eden hal heeft diepe indruk op mij gemaakt."

 
Wij gebruiken cookies Lees meer