vr 26 jul - 2019 vrijdag 26 juli 2019

🎉 Nieuw feestconcept in P3

Goodlife Tribe lanceert ‘SNOEP’, hét nieuwe feestconcept in P3

Purmerend, 24 juli 2019 – Het Purmerendse muziekcollectief ‘Goodlife Tribe’ lanceert 7 september een nieuw feestconcept in Poppodium P3, genaamd ‘SNOEP’. Het plan is om het urban-gerelateerde feest herhaaldelijk terug te laten komen. 

“Wij merkten dat er veel Purmerenders op onze feestjes in Amsterdam afkomen, wat ons het idee gaf om juist iets voor deze bezoekers terug te doen”, aldus Vijay Kumar, oprichter van de Goodlife Tribe. “Er is vrij weinig voor jongeren van 18 tot 26 in Purmerend, en niet iedereen heeft zin om elk weekend naar de Koemarkt te gaan. Daarom zullen wij, in samenwerking met P3, eindelijk de hotste urbansounds naar Purmerend brengen. Wie zoet is krijgt lekkers, en wachten loont!”

Op SNOEP zullen maandelijks de tofste urban-DJ’s uit heel Nederland langskomen, in samenhang met een live-optreden. Op de eerste editie van SNOEP op 7 september komt Zefanio live optreden. Deze artiest heeft al een aantal miljoen plays op zijn naam staan, en werkt samen met grote artiesten zoals Yung Felix, Ir Sais, Murda en Josilvio. De vaste DJ’s van dancehall-feest Wasserette, dat door heel Nederland georganiseerd wordt, zullen ook een set komen draaien. Verder wordt de line-up gevuld met echt Purmerendse namen, zoals aanstormend talent Eeveezee, die onder andere op Electronic Picnic zijn kunsten vertoond heeft.

De organisatie belooft een ‘zoete verassing’: “We kunnen nog niet teveel verklappen, maar er zal voldoende zoetigheid aanwezig zijn! Verwacht de beste hiphop, dancehall en andere urban-sounds.”.

Meer informatie en tickets zijn via het Facebook-event en op de website van P3 te verkrijgen.

meer nieuwsberichten