14 juli 2021

P3 in het Park

Alle concerten van P3 in het Park worden NIET in P3 gehouden maar in het amfitheater in het Leeghwaterpark. Dit zijn concerten op 1,5 meter. Toegangstesten zijn niet nodig.

PARKEREN EN BEREIKBAARHEID

Kom vooral lopend, op de fiets of met het openbaar vervoer. Bij het Leeghwaterpark is er geen of nauwelijks parkeergelegenheid. Purmerend is goed bereikbaar met het openbaar vervoer zowel met de trein als de bus.

Het amfitheater in het Leeghwaterpark kun je het best bereiken via de Kinderboerderij De Ridder. Het adres is Leeghwaterpark 4, 1445 RA Purmerend. Ga via de Purmerweg bij de begraafplaats over het water naar de Purmerenderweg. Ga het tweede paadje naar links richting de kinderboerderij. Loop door en dan vind je het amfitheater aan de linkerkant.

Je kunt het amfitheater ook bereiken via het Leeghwaterbad. Als je de ingang van het Leeghwaterbad aan je linkerkant hebt, loop dan door richting de Purmerenderweg. Sla daar rechtaf. Volg het pad totdat je aan de rechterkant geen water meer hebt. Sla dan de eerste weg rechtsaf. Loop rechtdoor en dan vind je het amfitheater aan je linkerkant.

 

CONSUMPTIES

Het mogelijk om in het amfitheater een drankjes te bestellen, bij de bar. Drankjes kunnen met pinautomaat besteld worden.

REGELS

We doen ons best om het zo gezellig en spontaan mogelijk te maken. Door de coronamaatregelen loopt het bezoek aan het P3 in het Park natuurlijk wel iets anders dan normaal. Toegangstesten zijn niet nodig maar het is wel van belang dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Daarom krijg je een toegangsplaats toegewezen en zijn er zitplaatsen gerealiseerd op gepaste afstand. Natuurlijk gelden bij ons de gangbare covidregels:

 • Blij klachten blijf je thuis!
 • Is het virus bij jou of in je huishouden vastgesteld dan blijf je thuis!
 • Houd 1,5 meter afstand
 • Desinfecteer je handen
 • Volg de pijlen bij eenrichtingsverkeer
 • Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op

Voor ieders veiligheid en een plezierig verloop dient elke bezoeker zich aan de volgende regels te houden. De organisatie heeft het recht personen de toegang te ontzeggen, indien zij de regels niet in acht nemen.

 • Het bijwonen van de optredens zijn op eigen risico van de bezoeker. De organisatie is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade toegebracht door/aan bezoekers en/of aan goederen van bezoekers.
 • Bij betreden van het festivalterrein geven de bezoekers de organisatie toestemming om op het terrein gemaakte video, foto- en geluidsopnamen te gebruiken voor publicatie- en promotie doeleinden.
 • Het meenemen van glaswerk, blikjes, selfie-sticks, vuurwerk, wapens en andere gevaarlijke voorwerpen is verboden.
 • Handel, gebruik en bezit van soft- en harddrugs en lachgas zijn verboden. Bij de ingangen wordt gecontroleerd en meegenomen drugs / lachgas zal in beslag worden genomen.
 • Alcohol mag door ons niet worden verstrekt aan personen onder de 18 jaar. Ook het doorgeven van alcoholhoudende drank aan iemand onder de 18 jaar is strafbaar.
 • Racistische, seksistische, beledigende en/of discriminerende uitlatingen zijn niet toegestaan. Dit geldt ook voor het dragen van racistische en provocerende kleding waaronder voetbalshirts.
 • Overige regels zie: https://www.p3purmerend.nl/huisregels/
Wij gebruiken cookies Lees meer